Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Lobisiz Jön 'Onur Tuna'

TV Dünyasında ahlakını, kişiliğini koruyarak büyük işler yapmanın zor olduğu bir dönemde, başarılı işlere imza atan Onur Tuna alkışı hak ediyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-09 11:16:29

Lobisiz Jön 'Onur Tuna'

Serkan Güzel/Timeturk

Oyunculuk hem ülkemizde hem dünyada zor işlerden biridir. Sadece eğitimli ve yetenekli olmanız yetmez. Doğru kişileri tanımak ve iyi projelerde yer almanız gerekir. Siyasi, zengin ve güçlü tanıdıklar edinmek ve onlarla ilişkileri iyi tutmak da bu işin bir parçası artık. Bu nedenle sektör aynı insanların etrafında döner. 

ot7

Bazı oyuncular ise; yan yollara sapmadan sadece işini yapar. İşte bu oyuncuların başında Onur Tuna gelir. Oyuncu; Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Okul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamış ve İzmir'de dört sene mankenlik yapmıştır. Yakışıklı oyuncu, ekranlara ilk adımını 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizisiyle attı. İsmini TRT'de yayınlanan 'Filinta' dizisi ile geniş kitlelere duyurdu. Başarılı bir dönem dizisiydi. Daha sonra Show TV'de yayınlanan ve tamamen Onur Tuna üzerine kurgulanan !Cesur Yürek' dizisinde yer aldı. Konusu ve kadrosu ile ümit verici bir dizi olduğu halde izleyici tarafından beğenilmedi. Beğenilmemesinin basit sebepleri var aslında. Dizinin yönetmeni başarısızdı açık ve net! Yan karakterler bir türlü istenilen performansı sergileyemedi. Sahneler vasattı. Aslına dizinin tek başarılı ismi Onur Tuna ve birkaç oyuncuydu. Bu diziden sonra oyuncu için biraz düşüşe geçti diyebiliriz. 

ot9

Ve sonunda oyuncunun karşısına 'Mucize Doktor' gibi çok güzel bir proje çıktı. Dr. Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna yeniden sevenlerini mutlu etti. Yumruklarıyla ve sert sözleriyle değil, duygusal iniş çıkışları ve gözyaşları ile oyunculuğunu konuşturmaya başladı. 13. bölümde yer alan hastane önü kavga sahnesini özellikle izledim. Üçünü birden pataklayan bir kahraman değil, sevdiği biri için üç kişinin arasına dayak yeme pahasına giren bir kahramandı aslında. Gerçek kahramanlık budur işte! Taner Ölmez ile birlikte dizinin starı tartışmasız Onur Tuna'dır. Her bölüm onlarca insanın öldürüldüğü, önermesi zayıf, şiddet ve aptallık pompalayan dizilerin arasında izleyiciye umut veren işlerden biridir 'Mucize Doktor' Bu dizinin içinde oyunculuğunu zirveye taşıyan oyuncuyu kalpten tebrik ediyorum. Sesiyel, bakışıyla, olağanüstü sade tarzıyla dünya çaında bir jön'dür Onur Tuna. Şahsi fikrim 5 yıl için de dünyanın önemli işlerinden birinde rol alacak ve uluslararası işlerde ülkemizi başarıyla temsil edecektir. Kendisi bile bunu hayal etmiyor olabilir ama bu mutlaka gerçekleşecek. İzleyip göreceğiz...ot8

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara