Dolar

32,5678

Euro

34,9339

Altın

2.426,63

Bist

9.722,09

Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak?

Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimin köy okulları hariç bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Peki hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Yüz yüze eğitim 1 Mart'a mı erteledi? Açıklamaya göre yüz yüze eğitim köy okulları hariç 1 Mart'a ertelendi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-01 20:26:27

Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak?

Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimin köy okulları hariç bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Peki hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Yüz yüze eğitim 1 Mart'a mı erteledi? Açıklamaya göre yüz yüze eğitim  köy okulları hariç 1 Mart'a ertelendi. 

Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

1 Mart'tan itibaren il bazında vaka durumuna bakılarak eğitim ve öğretime geçilmesine karar verdik. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak.

Lisede hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak?

Liselerde 8 ve 12. sınıflar 1 Mart'ta kademeli olarak yüz yüze eğitime başlayacak.

Köy okulları 15 Şubat'ta açılacak

15 Şubat'ta köy okullarında eğitim ve öğretimin başlamasını kararlaştırdık. Ancak vaka sayısının artması durumunda tekrar bu eğitime ara verilebilecek.

Haber Ara