Dolar

32,3649

Euro

35,1705

Altın

2.324,87

Bist

9.079,97

Liselerde devamsızlık olacak mı? Yüz yüze eğitim zorunlu mu olacak?

Yüz yüze eğitimin 1 Mart'ta başlayacağı açıklandı. Peki 1 Mart'ta başlayacak olan yüz yüze eğitimde ilkokullarda ve liselerde devamsızlık olacak mı? Yüz yüze eğitim zorunlu mu olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamaya göre yüz yüze eğitimin zorunlu olmayacağı isteğe bağlı yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Peki yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Selçuk 'Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek.' dedi. İşte yüz yüze eğitimin detayları...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-02 10:30:38

Liselerde devamsızlık olacak mı? Yüz yüze eğitim zorunlu mu olacak?

Yüz yüze eğitimin 1 Mart'ta başlayacağı açıklandı. Peki 1 Mart'ta başlayacak olan yüz yüze eğitimde ilkokullarda ve liselerde devamsızlık olacak mı? Yüz yüze eğitim zorunlu mu olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamaya göre yüz yüze eğitimin zorunlu olmayacağı isteğe bağlı yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Peki yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Selçuk "Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek." dedi. İşte yüz yüze eğitimin detayları...

Liselerde devamsızlık olacak mı?

Bakan Selçuk yaptığı açıklamada şunları söyledi: 1 Mart Pazartesi günü ilkokullarımızın tüm sınıf düzeyleriyle açılması kararını aldık. İlkokul öğrencilerimiz eğitimlerine yine seyreltilmiş şekilde haftanın iki günü devam edecekler. 1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak. Onların verimli bir şekilde sınavlara hazırlık yapmaları ve öğretmenleri ile birebir çalışmaları çok önemli.

Yüz yüze eğitim kaç gün olacak?

1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek. 

Yüz yüze eğitim zorunlu mu olacak?

"Öğrencilerimizin okullarımızda yüz yüze eğitime katılımları geçen dönemde olduğu gibi yine velilerimizin kararına bağlı olacak."

Öğretmenlere ne zaman aşı yapılacak?

Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır."

Liselerde sınavlar nasıl yapılacak?

Lise öğrencilerimizin birinci dönemden kalan sınavları, mart ayı içerisinde planlanarak yüz yüze gerçekleştirilecektir.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara