Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Linnes'in numarası belli oldu

Galatasaray'ın Norveç'in Molde takımında renklerine kattığı Martin Linnes, hücuma çıkmayı seven bir bek olduğunu söyledi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-14 22:30:47

Linnes'in numarası belli oldu

Galatasaray'ın Norveç ekiplerinden Molde'den transferi Martin Linnes, GSTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın formasını giyecek ilk Norveçli futbolcu olan Martin Linnes'in açıklamaları şöyle:

“Norveç'te oynarken de Galatasaray'ı tanıyordum. Sadece ben değil Norveç'te herkes Galatasaray'ı çok iyi bilir, çok iyi tanır. Çünkü Avrupa'da yaptıkları ve başarıları ortada. Diğer taraftan Türkiye'de elde ettikleri başarılar ortada. O yüzden böyle büyük bir camiaya hizmet edeceğim için mutluyum. Burada olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum.

Transfer sürecimin aslında çok uzun bir geçmişi yok. Bu süreç Ocak ayının başına dayanıyor. İlk o zaman böyle bir ilgi olduğunu duydum. O zaman konuşuldu kulüpler anlaştı. Sonunda da böyle büyük bir camiaya transferim gerçekleşti. Şu an istediğim tek şey bir an önce bu camiaya en iyi şekilde hizmet etmek.

Wesley Sneijder ve Selçuk İnan ile tanışmam benim için çok çok özel bir andı. Çok önemli iki oyuncu ile tanışma fırsatı buldum. Bir tanesi Türkiye'nin diğeri Hollanda'nın en önemli oyuncularından bir tanesi. Aynı zamanda bizim takım en önemli iki oyuncusu. Onlarla birlikte oynama şansı beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Çünkü buraya gelmeden önce ikisini de birçok kez seyrettim ve kendimi şanslı hissediyorum.

Norveç ligi sona erdi ve bir tatil dönemi vardı. Ama daha sonra antrenmanlarıma başladım ve kendimi iyi hissediyorum. Galatasaray'da 27 numarayı giyeceğim. Güzel bir numara.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara