Dolar

32,5522

Euro

34,8618

Altın

2.426,50

Bist

9.722,09

Lindsay Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı retweetledi, Putin ve Trump'a seslendi

Lindsay Lohan, Recep Tayyip Erdoğan’ı retweetledi, Suriyeli mülteciler konusunda Putin ve Donald Trump’a seslendi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-15 21:53:54

Lindsay Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı retweetledi, Putin ve Trump'a seslendi

Türkiye'de yaşayan Suriyeli mültecilerin durumuna dikkat çekmek için İstanbul'a gelen Lindsay Lohan, Türkiye ve mülteciler ile ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Twitter üzerinden liderlere çağrıda bulunan 30 yaşındaki ABD'li oyuncu, Erdoğan'ı retweet etti, Putin ve Trump'ı da göreve çağırdı.

Ajansların aktardığı habere göre; Dün Twitter hesabından Trump'a seslenen Lohan, bugün de Erdoğan ve Putin'e çağrıda bulundu. Lohan, “Suriyeli mülteciler için bir etkinlik düzenleyelim ve bağış için otomobil satalım. Belki Erdoğan ya da Putin yardım eder” paylaşımını yaptı.

Lohan, Erdoğan'ın “Bugün #TekMilletTekYürek diyerek asaletini tüm dünyaya bir kez daha gösteren milletime şükranlarımı sunuyorum” notunu yazdığı 7 Ağustos tarihli bir tweet'ini de retweetledi.

Son tweet'inde ise “Çünkü yeni bir ABD başkanımız var. Lütfen acı çeken Suriyelileri ve Türkiye'nin ne kadar yardım ettiğini unutmayın. Bunu düzeltmemiz lazım” yazdı.

Lohan, Suriyelileri ziyaretini anlattığı sosyal medya paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür" sözünü de kullanmıştı.

Lohan, Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve sadece Suriyeli doktorların mültecilere baktığı Sağlık Hizmetleri Merkezi'ni de gezmişti.

Haber Ara