Dolar

32,5804

Euro

34,8041

Altın

2.508,71

Bist

9.693,46

Liderlerden ortak açıklama!

Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, ortak basın açıklaması yaptı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-14 13:06:11

Liderlerden ortak açıklama!

TİMETURK | HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

Öncelikle söz alan Başbakan Binali Yıldırım, terörün bir beka sorunu olduğunu, Genel Başkanlarla terörle mücadele konusunda görüşlerini paylaştığını belirtti.

Sonrasında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Başbakan'ın terör olaylarıyla ilgili kendilerini bilgilendirdiğini, terörle mücadele konusunda ortak tavır takınacaklarını belirtti. Önerilerde bulunduklarını aktaran Kılıçdaroğlu "Türkiye süratle olağan bir sürecin içine girmeli ve terör olayları bitmelidir" dedi. Terörün ortak sorun olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu terör ile ortak mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "Bu mücadeleye ön ayak oluyorsaa bizler de destek olmak durumundayız" dedi.

Son olarak söz alan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakanımızın çağrısı üzerine Türkiye'de acımasızca ve alçakça sürdürülmek istenen terörle mücadeleyi değerlendirmek amacıyla yapılmış olan toplantı, milletimizin beklentilerine cevap verecek bir olgulnluk içerisinde gerçekleşmiştir. MHP olarak kesin ve acımasız bir şekilde mücadelenin sürdürülmesini talep etmekteyiz. Bunun karşılığını da ilerleyen süreçlerde göreceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Haber Ara