Dolar

32,3640

Euro

34,9634

Altın

2.324,41

Bist

9.079,97

LG Türkiye’nin en afacan çocuğunu arıyor

Buharlı çamaşır makineleri ile çamaşırlardaki bakteri ve alerjenleri yüzde 99.9 oranında yok eden LG, tüm giysilerini tertemiz yapmak için Türkiye’nin en afacan çocuğunu arıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 20:01:47

LG Türkiye’nin en afacan çocuğunu arıyor

7-30 Eylül tarihleri arasında, çocuğunun en afacan ve en pasaklı haliyle fotoğrafını ya da videosunu çekerek #cocukolmak ve #LGcamasirmakinesi etiketleriyle Instagram hesaplarından paylaşanlar, LG Çamaşır Makinesi kazanma şansına sahip olacak.LG Electronics (LG), Türkiye'nin en afacan çocuğunu seçerek giysilerini pırıl pırıl yapıyor. LG Türkiye tarafından 7-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen yarışmada, çocuğunun en afacan halini paylaşan tüketiciler, LG Buharlı Çamaşır Makinesi kazanma şansına sahip olacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin çocuklarının en pasaklı halinin fotoğrafını ya da videosunu çekip, #cocukolmak ve #LGcamasirmakinesi etiketleriyle kendi Instagram hesaplarında paylaşmaları gerekiyor. Tüm katılımcılar arasında yapılacak değerlendirme ile en afacan seçilen çocuk, ailesine bir adet LG Buharlı Makinesi kazandıracak, kirlettiği giysiler de LG Buharlı Çamaşır Makinesi sayesinde yüzde 99,9 oranında bakteri ve alerjenlerden arınarak tertemiz olacak.

LG, yarışmaya katılan diğer afacanları da unutmuyor. Yarışma bitimine kadar, her hafta seçilecek haftanın afacanı da ailesine, bir adet PK3 Bluetooth Speaker kazandıracak. Ayrıca, kampanya boyunca tüm LG AIDD Çamaşır Makineleri 300 TL indirimle satışa sunulacak.

 LG Buharlı Çamaşır Makinesi ile Bakterilere Elveda

LG çamaşır makinelerinde bulunan Steam (Buhar) özelliği ise, mükemmel çamaşır yıkama fonksiyonunun yanı sıra, özel bir sterilizasyon döngüsüyle, bakteri ve alerjenlerin yüzde 99,9'unu yok ediyor. LG Steam (Buhar) özellikli çamaşır makineleri, klasik çamaşır makinelerinin aksine, kazanın sadece bir bölümüne değil, tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki bakteri ve alerjenleri ortadan kaldırıyor.

 Akıllı Çamaşır Makinesi Kendi Programını Kendisi Seçiyor

LG çamaşır makinelerinde bulunan AI DD özelliği, kullanıcılara program seçmeye gerek duymadan, tek tuşla çamaşır yıkama keyfi de sunuyor. Akıllı çamaşır makineleri, yapay zeka desteği ile, yıkanacak çamaşırların kumaşlarının cinsini, ağırlığını belirleyerek, bu çamaşırlara uygun program belirliyor. LG'nin akıllı çamaşır makinesi, tişört ve kot pantolon gibi birbirinden oldukça farklı giysilerden oluşan bir çamaşır gurubunu tanımlayarak yıkama hareketlerini, sıcaklıkları ve süreleri farklı ürünlerden oluşan çamaşır grubuna uyacak şekilde programlayabiliyor. Bu yeni teknoloji aynı zamanda, çamaşırlarda yıkamadan kaynaklı oluşan hasarlardan yüzde 18'e varan oranda koruyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara