Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

LG, T harfi görünümündeki telefonu LG Wing'i açıkladı

Güney Kore'nin köklü teknoloji markalarından olan LG, T harfi görüntüsündeki yeni telefonu LG Wing'i açıkladı. Peki LG Wing'in özellikleri nedir? LG Wing ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 12:59:22

LG, T harfi görünümündeki telefonu LG Wing'i açıkladı

Geçtiğimiz hafta tanıtım videosu ile gündeme gelen LG, yeni füturistik tasarımı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Daha öncesinde görünmeyen ve yeni bir adet olarak karşımıza gelecek olan T harfi görünümüne sahip olan telefon, birçok açıdan kullanıcılarına kolaylık sunmak istiyor. LG Wing (kanat) adı verilen telefonun çıkış tarihi ve ismi onaylanarak açıklandı. Alışılmadık bir tasarıma sahip olan LG Wing, 14 Eylül 2020 Pazartesi günü yapılan lansman ile görücüye çıkacak.

lg-wing-smartphone

LG, paylaştığı tanıtım videosunda Wing'in Explorer isimli bir projenin parçası olduğunu açıklamıştı. Explorer Projesi'ne dair tüm detaylar bilinmiyor ancak LG, bu projeyle "yeni bir şeyler" peşinde diyebiliriz. LG şu zamana kadar yeni telefonu Wing'in donanım özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak ortaya atılan iddialara göre bu akıllı telefon, 5G bağlantı desteğine sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 700 serisi işlemciye, 64 MP üçlü ana kamera kurulumuna sahip olacağı da dillendiriliyor.

Haber Ara