Dolar

32,3395

Euro

35,1257

Altın

2.238,65

Bist

8.772,11

LG Elektronic'in 'Akdeniz açılımı' sürüyor

LG Electronics (LG), Akdeniz Bölgesi'nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop'u, Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-22 12:18:55

LG Elektronic'in 'Akdeniz açılımı' sürüyor

LG Electronics (LG), Akdeniz Bölgesi'nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop'u, Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı.

Şirket açıklamasına göre, 242 metrekare büyüklüğündeki mağazada, başta LG markalı TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi olmak üzere, klima, ses sistemleri ve hoparlörler bulunuyor.

Antalya'da açılan ikinci LG Brand Shop olan Antalya Dapa LG Brand Shop ile LG Electronics, Antalya'daki mağaza sayısını yıl sonuna kadar 4'e çıkarmayı hedefliyor. LG'nin cihazları açılışa özel fırsatlarla tüketicilerin ilgisine sunuluyor. 

Muratpaşa'da hizmette

LG'nin Antalya Muratpaşa'da bulunan mağazasında yer alan LG ThinQ Deneyim Alanı'nda, LG ThinQ teknolojisi sayesinde birbiriyle konuşan ve uzaktan yönetilebilen LG ürünleri sergileniyor. Bu ürünlerin öne çıkanları arasında; kapısını açmaya gerek kalmadan üzerindeki ekran yardımıyla içerisindekileri gösteren buzdolabı LG InstaView, iki farklı çamaşırı, iki farklı bölmede tek seferde yıkayabilen LG TwinWash ve buhar teknolojisi ile bakteri ve alerjenleri yüzde 99,9'a varan oranda yok eden çamaşır makineleri ve yapay zekaya sahip TV'ler yer alıyor. Yapay zekaya sahip ürünlerini ve nesnelerin interneti özelliklerini tek bir vizyonda bir araya getiren LG ThinQ teknolojisi, ürünlerin birbirleriyle iletişim kurmasını ve kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmalarını sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesi

LG'nin ThinQ platformu sayesinde, ev sahipleri, çamaşır makinelerinden klimalara, buzdolaplarından televizyonlarına kadar çeşitli ev ürünleriyle etkileşimde bulunabiliyor. Örneğin ev sahipleri, uygulama ile çamaşır makinelerini uzaktan harekete geçirebiliyor, klimayı işten dönmeden önce 5 dakika önce çalışacak şekilde programlayabiliyor. Yapay zekaya sahip LG ThinQ AI platformu, LG OLED ve Nanocell TV'lerin ses komutu ile kontrol edilebilmesine olanak tanıyor.

LG ThinQ, aynı cihazları birbirinden değişik şekillerde kullanan evdeki farklı kullanıcılarla senkronize olarak çalışıyor. Her bir kullanıcın neyi sevdiğini ve nasıl davrandığını inceliyor ve evdeki her bir kişi için kişiselleştirilmiş deneyimler sunuyor. Platform, her bir cihazın sorunlarının nasıl giderileceği ve kolaylıkla yönetileceği konusunda da öneriler sunuyor. Örneğin; çamaşır makinesinin içinin iyice temizlenmesi gerektiğini veya ev sahibinin çok fazla deterjan kullandığını söyleyebiliyor, gerektiğinde kendiliğinden teknik servisi arayarak kayıt oluşturabiliyor.

Haber Ara