Dolar

32,5309

Euro

34,8014

Altın

2.432,88

Bist

9.722,09

LG’den bakterisavar özellikli çamaşır makinesi

LG, yeni nesil çamaşır makinelerinde “Steam™” özelliği ile alerjik reaksiyonların kaynağı olan ev akarlarını ve enfeksiyonlara neden olan bakterileri yüzde 99,9’a varan oranda yok ediyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-11 15:54:23

LG’den bakterisavar özellikli çamaşır makinesi

LG, çamaşır makinelerinde kullanılan “Steam™” özelliği ile alerjik reaksiyonların kaynağı olan ev akarlarını ve enfeksiyonlara neden olan bakterileri yüzde 99,9'a varan oranda yok ediyor. Yeni nesil LG çamaşır makinelerinde kullanılan yapay zekalı AI DD™ teknolojisi ile de makineye konan her bir yükün ağırlık ve kumaş özelliklerini belirleyerek hassas temizlik sağlıyor.

60 derece yeterli

LG “Steam™” özelliğine sahip çamaşır makineleri, tamburun tamamına, ev akarlarını yok etmek için optimal ısı olan 60 derecede buhar veriyor. Konuyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya Satış Müdürü Mustafa Kılıç, “Ev akarı ve bakterilerin yok edilebilmesi için bulundukları ortamın tamamına eşit ısı vermek gereklidir. Yani, bir çamaşır makinesinde giysilerinizi yıkarken, ancak ve ancak makinenin kazanının tamamına 60 derecelik ısı uygularsanız başarılı olabilirsiniz. Bu, maalesef ki, klasik çamaşır makinelerinde mümkün olmayan bir durum. İşte LG Steam™ teknolojisine sahip çamaşır makineleri ile bunu sağlıyor. Kazanın tamamına 60 derecelik buhar vererek giysilerdeki alerjenleri yüzde 99,9'luk oranda ortadan kaldırıyor” dedi.

Sırrı jeneratöründe

“LG Steam™ özelliğine sahip çamaşır makinelerinin sırrının buhar jeneratöründe saklı olduğunu dile getiren Kılıç, ‘'Suyu buhara dönüştüren buhar jeneratörü, yıkama teknolojisini bir adım ileriye taşıyor. Steam™ özelliğinde, yıkama sırasında buhar, deterjan ile karıştırılıyor, mümkün olduğu kadar verimli bir şekilde çözülüyor ve ürünün liflerine derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Böylelikle ortaya mükemmel bir yıkama performansı çıkıyor” diye konuştu.

Haber Ara