Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

LC Waikiki kimler boykot ediyor?

LC Waikiki neden boykot ediliyor? LC Waikiki kimler boykot çağrısında bulunuyor? LC Waikiki milli değerlere sahip çıktığı için mi boykot ediliyor?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-09 06:26:01

LC Waikiki kimler boykot ediyor?

Korona virüs salgının başladığı dönemde üretimi durdurarak günde 50 milyon maske üretimi ile devletin zor günlerinde vatadaşın yanında olan LC Waikiki, LGBT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, transgender) mensupları tarafından boykot edilme çağrısına maruz kaldı.

LC Waikiki'nin boykot edilme sebebi nedir?

LC Waikiki yönetimi tarafından, bir grup çalışana gönderilen e-posta ile Onur Haftası etkinliklerinin oluşturduğu LGBT görünürlüğünden rahatsız olunduğu ve bu nedenle Haziran-Temmuz aylarında ürünlerde gökkuşağı, tek boynuzlu at gibi figürlerin LGBT'leri andırdıkları gerekçesiyle “bu sembollerin kesinlikle kullanılmaması“ ve “mutlaka renk sayısının azaltılması” istenmesi üzerine LGBT mensupları boykot etme çalışmalarına giriştiler.

LGBT mensupları #LCWaikikiBoykot hashtagları açtı

LC Waikiki'nin aldığı kararın duyulmasının ardından LGBT mensupları #LCWaikikiBoykot adında hashtag açtı. Açılan hashtag pek ragbet görmesi aksine LC Waikiki'ye çok daha fazla destek hashtaglar açıldı.

Ekran Alıntısı1

Haber Ara