Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

LC Waikiki çocukların“Mutlu Düşler'inde

Çocukların rüyalarından ilham alarak hazırlanan koleksiyonda, uykuya geçiş aşamasında hem kendileri hem de ebeveynleri için daha keyifli bir deneyim yaşamaları adına rüyalarını yansıtan eğlenceli grafiklerin olduğu pijama takımları yer alıyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-07 11:47:05

LC Waikiki çocukların“Mutlu Düşler'inde

LC Waikiki'nin çocukların rüyalarından aldığı ilhamla 3-9 yaş arası çocuklar için hazırladığı Mutlu Düşler Koleksiyonu, yeni ürünlerle raflardaki yerini aldı. Çocukların büyürken kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayan rüyalardan esinlenilen çizgilerin hakim olduğu Mutlu Düşler Koleksiyonu'nda çocukların hayal dünyası ve düşleri aktarılıyor.

Sınır tanımayan çocuklar

 LC Waikiki, çocukların sınır tanımayan rüyalarından ve mutlu, huzurlu bir güne başlamasına yardımcı olan sağlıklı uykunun öneminden hareketle sunduğu özel koleksiyonu Mutlu Düşler'i yeniden yorumladı. Çocukların rüyalarından ilham alarak hazırlanan koleksiyonda, uykuya geçiş aşamasında hem kendileri hem de ebeveynleri için daha keyifli bir deneyim yaşamaları adına rüyalarını yansıtan eğlenceli grafiklerin olduğu pijama takımları yer alıyor.

Mutlu Düşler koleksiyonu
Mutlu Düşler Koleksiyonu, çocukların rüyalarından çıkan 4 temaya ek olarak uyku ritüellerinin de eklendiği temayla birlikte 5 farklı içerikle keyifli bir uyku deneyimi sunuyor. Mutluluk ve Neşe temasında çocukların en sevdiği ikonlardan unicorn başrolde yer alırken masallardaki şato, çizgilerde öne çıkan bir diğer detay… Bulutların gökkuşağı ve balonlarla buluştuğu Mutluluk teması, çocukların harikalar diyarını en neşeli haliyle dışa vuruyor. Çocukların aidiyet ve aile kavramına verdiği önemden hareketle tasarlanan Sevilmek ve Güven Duygusu temasında ise aile bireyleriyle mutlu anlar çizgilere yansıtılıyor. Fantastik duyguların dışa vurumu olan “Heyecan, Macera ve Yolculuk” temasında ise çocukların uzaya ve gökyüzüne olan merakı balon ve uzay mekikleriyle resmediliyor. Çocukların kahramanlarının yer aldığı Kurtarılmak, Kurtarmak ve Güçlü Hissetmek temasında pijamanın yanı sıra nevresim ve havlu da mevcut. Uyku öncesi ritüellerini yine çocukların gözünden yansıtan Uyku Ritüeli temasında uykuya hazırlık anları aktarılıyor.

Onlardan ilham alındı
Çocukların kendi uyku ve rüyalarını aktardıkları çizimlerden hareketle tasarlanan koleksiyon; “Mutluluk ve Neşe”, “Sevilmek ve Güven Duygusu”, “Heyecan, Macera ve Yolculuk”, “Kurtarmak, Kurtarılmak ve Güçlü Hissetmek” ve “Uyku Ritüeli”ni yansıtıyor. Çocuğun hayal dünyasını harekete geçiren, sakin ve huzurlu bir uykuda çocuklara eşlik eden pijama takımları LC Waikiki tarafından yine onlardan ilhamla hazırlandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara