Dolar

32,5173

Euro

34,7835

Altın

2.423,98

Bist

9.739,85

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? LCDP yeni sezon başladı mı?

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? Orijinal içerik üreticisi Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan La Casa De Papel 5. sezonu için meraklı bekleyiş sürüyor. Dizinin hayranları 5. sezonun çıkış tarihinin açıklanmasını bekliyor. Peki La Casa De Papel yeni sezon başladı mı? Milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin 4. sezonunda sürpriz bir şekilde ölen Nairobi izleyenlere büyük bir şok yaşatmıştı. Dizinin 5. sezon kadrosuna İstanbul kod adlı yeni bir karakterin de katılacağı iddialar arasında. Peki La La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Netflix'ten LCDP çıkış tarihine ilişkin resmi açıklama geldi mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-15 17:21:37

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? LCDP yeni sezon başladı mı?

La Casa De Papel 5. sezon milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Netflix ekranlarında yayonlanan dizi platformun en çok izlenen yapımları arasına girdi. Dizi popülaritesini günden güne arttırıyor. Konusu ile izleyiciyi heyacan dolu bir maceraya sokan La Casa De Papel dizisi Netflix'in İngilizce olmayan en çok izlenen dizi unvanına sahip oldu. La Casa De Papel 4. sezonu izleyenlerin kafasında soru işaretleri ile bitti. Milyonlarca kişi de Casa De Papel 5. sezonun çıkış tarihini araşturmaya başladı. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? La Casa De Papel 5. sezon başladı mı? İşte La Casa De Papel 5. sezon çıkış tarihi... LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Milyonlarca kişi 2021'in yaz aylarına az bir süre kala La Casa De Papel 5. sezonun çıkış tarihini arştırmaya başladı. Dizinin normal şartlar altında 2021'in yaz aylarında izleyici ile buluşması bekleniyordu. Ancak araya giren Covid-19 pandemisi nedeniyle dizi ve film sektörü de ağır darbe aldı. Dizi çekimleri ertelendi yeni projeler rafa kalkdırıldı. Covid-19 La Casa De Papel 5. sezonunu bekleyenleri de etkiledi.

Dizinin 5. sezonunu merakla bekeyen milyonlarca kişi La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? sorusuna yanıt arıyordu. İşte La Casa De Papel 5. sezon çıkış tarihine ilişkin detaylar; La Casa De Papel 5. sezonuna ilişkin Netflix'ten ya da dizi yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin 2021 yılının yaz aylarında ekranlara geleceği tahmin ediliyordu. Ancak henüz resmi bir açıklama gelmemesi dizinin 2022'ye sarkabileceği ihtimallerini gündeme getirdi. La Casa de Papel 5. sezon ne zaman başlayacak sorusuna şu anda net bir ceavap veremiyoruz. Zira yapımcılar henüz net bir tarih vermedi. Dizinin 2022'ye sarkması da muhtemel görünüyör. La Casa De Papel 5. sezon yayın tarihi belli olduğu zaman tarihleri haberimize ekleyeceğiz. (LCDP) LA CASA DE PAPEL 5. SEZON BAŞLADI MI?

Dizinin yeni bölümlerini bekleyen milyonlarca kişi (LCDP) La Casa De Papel 5. sezon başladı mı sorusunu soruyor. Dizi henüz yayınlanmaya başlamadı. Dizi yapımcıları ve oyuncuları tarafından da dizinin ne zaman yayınlanmaya başlanacağına dair net bir açıklama gelmedi. LA CASA DE PAPEL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (LCDP) LA CASA DE PAPEL KONUSU NEDİR?

La Casa de Papel dizisinin izleyiciyi içine çeken ve bir solukta bitirebileceği bir konuya sahip. Dizinin orijinal adı 'Money Heist'. Dizi aslında bir soygun ve suç dizisidir. Dizide Álvaro Morte'nin canlandırığı Profesör karakteri bir ekip oluşturuyor ve bu ekiple İspanya'nın darphanesini ve merkez bankasını soymak için inanılmaz bir plan yapıyor. Dizi darphane ve Merkez Bankası'na giren Professör liderliğindeki ekibin başından geçenleri konu ediniyor. 4. sezonda büyük bir süprizle bitmişti. Proffessör yakalanacak mı? Büyük soygun başarı ile tamamlnacak mı? Bu sorular 5. sezonda yanıt bulacak. Peki ama La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? LA CASA DE PAPEL 5. SEZON KONUSU NE OLACAK?

La Casa De Papel 5. sezon merakla bekleniyor. 4. sezonda izleyenleri soluksuz bırakan La Casa De Papel'in 5. sezonu ise milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki La Casa De Papel 5.seoznda ne olacak? La Casa de Papel'in 4. sezonunda Lizbon soygun ekibine katılarak dizinin hayranlarını şaşırtmıştı. Lizbon Profesör'ün sağ kolu haline gelmişti. La Casa de Papel 5. sezonunda Profesör ve ekibinin artık büyük soygunu tamamlaması bekleniyor. Nairobi'nin ölümü ile şok geçiren soygun ekibinde yeni kayıplar da olabilir. 5. sezonda İstanbul sürprizi de gelebilri. Dizini kadrosuna İstanbul kod adı ile yeni bir kişinin katılabileceği iddia ediliyor. Bakalım görelim 5. sezonda bizi neler bekleyecek...

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI KİMLER? Úrsula Corberó
Tokyo
Gerçek adı Silene Oliveira'dır.
Álvaro Morte
Profesör
Gerçek adı Sergio Marquina'dır. Soygunların beynidir ve ayrıca Berlin'in kardeşidir.
Itziar Ituño
Lizbon
Gerçek adı Raquel Murillo'dur. Ulusal Polis Teşkilatı müfettişidir.
Pedro Alonso
Berlin
Gerçek adı Andrès'dir. Takım kaptanı, mücevher hırsızı ve Profesör'ün kardeşidir.
Alba Flores
Nairobi
Gerçek adı Ágata Jiménez'dir. Çetede para basmaktan sorumlu ve sahtecilik konusunda uzmandır.
Miguel Herrán
Rio
Gerçek adı Aníbal Cortés'dir. Genç bir hackerdır.
Paco Tous
Moskova
Denver'in babasıdır. Eski bir madenci, suçlu ve Denver'ın babasıdır.
Jaime Lorente
Denver
Moskova'nın oğludur.
Esther Acebo
Stockholm
Gerçek adı Mónica Gaztambide'dir. Arturo Román'ın sekreteri ve metresidir.
Kiti Mánver
Mariví Fuentes
Raquel'in annesidir.
Enrique Arce
Arturo Román
İspanya Kraliyet Darphanesi eski müdürüdür.
Darko Perić
Helsinki
Kıdemli bir Sırp askeri ve Oslo'nun kuzenidir.
Maria Pedraza
Alison Parker
İngiltere'nin İspanya Büyükelçisinin kızıdır.
Hovik Keuchkerian
Bogotá
Metalurji uzmanıdır.
Rodrigo de la Serna
Palermo
Gerçek adı Martín'dir.
Najwa Nimri
Alicia
Ulusal Polis Teşkilatı'nın hamile bir müfettiştir.
Luka Peroš
Marsilya
Çetenin saha elamanıdır.
Belén Cuesta
Manila
Gerçek adı Julia'dır. Moskova'nın vaftiz kızı, Denver'ın çocukluk arkadaşıdır.
Fernando Cayo
Luis Tamayo
Alicia'nın davadaki çalışmalarını denetleyen İspanyol İstihbarat'ı üyesidir.
Roberto Garcia Ruiz
Oslo
Kıdemli bir Sırp askeri ve Helsinki'nin kuzenidir.
Fernando Soto
Ángel Rubio
Müfettiş yardımcısı ve Raquel'in arkadaşıdır.
Juan Fernández
Albay Prieto
Raquel'in davadaki çalışmalarını denetleyen İspanyol İstihbarat üyesidir.
Anna Gras
Mercedes Colmenar
Alison'un öğretmenidir.
Fran Morcillo
Pablo Ruiz
Alison'un okul arkadaşıdır.
Clara Alvarado
Ariadna Cascales
Darphane çalışanıdır.
Mario de la Rosa
Suárez
Özel Harekat'ın komutanıdır.
Miquel García Borda
Alberto Vicuña
Raquel'in eski kocası ve adli tıp doktorudur.
Naia Guz
Paula Vicuña Murillo
Raquel ve Alberto'nun kızıdır.
José Manuel Poga
César Gandía
İspanya Merkez Bankası'nın güvenlik amiridir.
Antonio Romero
Benito Antoñanzas
Albay Luis Tamayo'nun asistanıdır.
Pep Munné
Mario Urbaneja
İspanya Merkez Bankası müdürüdür.
Olalla Hernández
Amanda
Rehinelerden biridir.
Mari Carmen Sánchez
Paquita
Rehinelerden biridir.
Carlos Suárez
Miguel Fernández
Rehinelerden biridir.
Ramón Agirre
Benjamín
Planına Profesöre yardım eden Manila'nın babasıdır.
Ahikar Azcona
Matías Caño
Çete üyesidir.
Antonio García Ferreras
Antonio García Ferreras
Gazetecidir.
LA CASA DE PAPEL FİNAL Mİ YAPIYOR?

Netflix Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan bir açıklama La Casa De Papel final mi yapıyor? sorusunu akıllara getirdi. Paylaşımda “El atraco llega a su fin” (soygun sona eriyor) denildi. Paylaşım sonrası dizinin hayranları dizi final mi yapıyor diye araştırmaya başladı.

La Casa De Papel 5. sezon_1

Haber Ara