Dolar

32,5261

Euro

34,6059

Altın

2.489,73

Bist

9.548,09

KYK öğrencilerinden 'Afrin' duyarlılığı

Düzce Necla Pekolcay Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, odalarındaki ışıklarla 'Afrin' yazdı

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-14 21:30:20

KYK öğrencilerinden 'Afrin' duyarlılığı
Düzce'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan öğrenciler, odalarındaki ışıklarla "Afrin" yazısı oluşturdu.

Konuralp bölgesinde bulunan Necla Pekolcay Kız Öğrenci Yurdunda kalan Düzce Üniversitesi (DÜ) öğrencileri, odalarındaki ışıkları "Afrin" yazısı oluşacak şekilde koordineli olarak yaktı.

Öğrencilerin oluşturduğu "Afrin" yazısı yoğun ilgi görürken, vatandaşlar bu görüntüyü fotoğrafladı.

Yurtta kalan DÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü 2 sınıf öğrencisi Şevval Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afrin'deki askerler için her zaman dua ettiklerini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın anbean takip ettiklerini dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

"Afrin'deki askerlerimize destek olmak için KYK Genel Merkezi'nden gelen bir fotoğraf üzerine duyarlı idaremizle birlikte organizasyon yaptık. Afrin'deki askerlerimize destek oluyoruz, onları dualarımıza katıyoruz. Allah askerlerimizi korusun, onlara güç versin. Her zaman askerlerimizin yanındayız."

Tüm yurtta kalan öğrencilerin organizasyona destek verdiğini ifade eden Çelik, "Yurtta kalan arkadaşlarımızın hepsi konuyu öğrenince destek olmak istedi. Çok güzel bir çalışma oldu." diye konuştu.

Ziraat Mühendisliği Bitki Koruma Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Esra Aşkın da, ellerinden geldiği imkanlarda askerlere destek olduklarını belirterek, "Askerimizin sonuna kadar yanındayız. Rabbim onlara güç, kuvvet versin. Onlar sayesinde burada rahatça yaşıyoruz. Dualarımız onlarla, genç bireyler olarak askerlerimizin yanındayız. Hep birlikte onlara dua ediyoruz, her zaman onların yanındayız." ifadelerini kullandı.

Haber Ara