Dolar

32,4888

Euro

34,9195

Altın

2.435,00

Bist

9.716,77

KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite öğrencileri eğitim öğretim süreci boyunca eğitim masraflarını, ulaşım, yeme-içme ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bir nebze de olsa aile bütçesine katkıda bulunmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) KYK burs ve öğrenim kredisi başvurusunu 28 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında yaptı. KYK burs ve öğrenim kredisi başvurusunda bulunan öğrenciler şimdi de KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK kredi ve bursu sonuçları açıklandı mı?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-09 21:43:04

KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK bursu sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve öğrenim kredisi başvurusu sona erdi. KYK burs ve öğrenim kredisi başvurusunda bulunan binlerce üniversite öğrencisi şimdi de KYK öğrenim kredisi burs başvuru sonuç tarihini merak ediyor. Peki KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs başvurularının tamamlanmasından sonra şimdi de KYK burs sonuçlarının açıklanması bekleniyor. KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçların ne zaman açıklanacağı GSB tarafından açıklanmazken KYK bursu sonuçlarının yaklaşık bir ay içerisinde açıklanması bekleniyor.
KYK bursu ve kredi ödemesi ne kadar? Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvurusu ücretleri de merak ediliyor. KYK burs ve öğrenim kredisi ücreti 2020 ocak ayından geçerli olmak üzere lisansta aylık 550 lira, yüksek lisansta 1100 lira, doktorada da 1650 lira olarak ödenmişti. 2021 KYK burs ve öğrenim ücretleri henüz belli olmadı.

Haber Ara