Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

Kuzu: Demirtaş 2015’in yalan şampiyonu

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Selahattin Demirtaş'ın iddialarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-01 16:15:11

Kuzu: Demirtaş 2015’in yalan şampiyonu

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, partilerini kapatma hazırlığında bulunduğu ve bunun için özel bir hukuk bürosunda çalıştığı yönündeki iddialarını değerlendirdi. 2015'İN YALAN ŞAMPİYONU

Hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanlayan Kuzu, Demirtaş'ı olayları saptırma ve yalan söyleme konusunda 2015'in şampiyonu ilan ettiğini açıkladı.

"PİŞKİN PİŞKİN YALAN SÖYLÜYOR"

Kuzu, “Benim güya özel hukuk bürom varmış orada da HDP'nin kapatılması için çalışıyormuşuz. Bir defa benim özel hukuk bürom hiç olmadı. Bunu bırakın hiç bürom yok. Bugünde yok dün de yoktu. Evvela bunun altını çizelim. Pişkin pişkin yalan söylüyor” dedi. "PARTİ KAPATMAYI ZORLAŞTIRALIM DİYEN BENİM"

‘Parti kapatmayı zorlaştıralım diyen benim' diyen Kuzu, “Başka bir husus, biz parti kapatmada 2010 yılında bir paket hazırladık. Anayasa değişikliği paketi ve referandumdan geçti. Bir defa o paket içerisinde parti kapatmayı zorlaştıran hüküm vardı. Ve o zaman HDP'ye, BDP'ye, milletvekillerini arayarak dedik ki; bakın bizim içimizde bazı arkadaşlarımız olumsuz oy verebilir. Dolayısıyla bu paketten düşebilir. Gelin sizin için de bu çok önemli. Bugüne kadar 5-6 partiniz kapatıldı. Siz de burada bulunun şu paketi geçirelim. Parti kapatmayı zorlaştıralım" şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara