Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm fragmanı izle!

Show Tv'de sevenlerini ekrana kilitleyen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yine heyecanlı bir bölümle izleyici ile buluştu. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 40. Bölümünde neler yaşandı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 08:47:06

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm fragmanı izle!

Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapnşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş gibi isimlerin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölümde neler yaşandı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 40. BÖLÜM ÖZETİ

Önlerinde hiçbir engel kalmamıştır. Ama kaostan beslenen Kuzey Yıldız aşkı yine bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Bu defa tehlikenin adı, Cevher'dir. Kendi mutluluğu için Kuzey'in başını öyle bir belaya sokar ki Yıldız artık her şeyin bittiğini düşünmeye başlar. Yeni tehlike Cevher, Kuzey ve Sefer'in başına çorap örerken ev halkı, eski tehlikeyi etkisiz hale getirmeye çalışırlar. Zira Yaşar'ın hafızası yerine gelmiş, düşmanlığına kaldığı yerden devam etmektedir.

Kuzey ve Yıldız; Kadıoğulları ve Mollaoğulları dört koldan tüm tehlikeleri savuşturmak ve beklenen vuslatı gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar. Kuzey, canı pahasına bile olsa kınaya yetişmeye çalışacaktır ama bulaştığı bela, kolay kolay kurtulacağı türden değildir.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara