Dolar

32,5899

Euro

34,8243

Altın

2.507,99

Bist

9.524,59

Kuveyt'te 7. kattan düşen kadın o anları anlattı

Kuveyt'te bir binanın yedinci katından düşen Etiyopyalı göçmen kadın, ev sahibinin kendisini kurtarmak yerine kameraya çektiği anları anlattı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-05 15:06:05

Kuveyt'te 7. kattan düşen kadın o anları anlattı

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen bir video kaydı, çok konuşulmuştu. Videoda Etiyopyalı kadın, pencerenin kenarına tutunarak düşmemek için yardım istiyordu. Buna karşın ev sahibi ise kadını kurtarmak yerine, kameraya alıyordu.

Etiyopyalı kadının düşüşünü kameraya çeken ev sahibi, görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Metal bir tenteye vurduktan sonra kolu kırılan, başı ve kulağında kanama olan Etiyopyalı işçi, o anları anlattı.

"İNTİHAR ETMEDİM"

Hürriyet'te yer alan habere göre pazar günü Etiyopya televizyonu genç kadının hastane yatağındaki görüntülerini yayınlarken, kadın "kendini öldürmek istediği" yönündeki iddiaları yalanladı. Kamera kaydında ev sahibi, düşmek üzere olan göçmen kadına "kendini öldürmek istedin demek" diye sesleniyordu.

"HANIMEFENDİ BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Middle East Eye'
a konuşan göçmen kadın "Hanımefendi beni banyoya kilitledi ve orada kimse duymadan öldürecekti, bunun üzerine kendimi kurtarmak için oraya çıktım ve sonra düştüm" dedi. Kendini korumaya çalıştığını söyleyen Etiyopyalı kadın, "Ne yapabilirdim ki" diye sordu.

EV SAHİBİ NEDNE VİDEOYA ÇEKTİ?

Öte yandan Kuveytli ev sahibi, görüntüleri kayda aldığını çünkü cinayet iddialarına karışmak istemediğini iddia etti.

RESMİ SORUŞTURMA İSTENİYOR

Kuveyt İnsan Hakları Derneği resmi bir soruşturma çağrısında bulunarak "insan hayatının hiç önemsemediğini" bildirdi.

Haber Ara