Dolar

32,5679

Euro

34,7261

Altın

2.491,68

Bist

9.524,59

Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'yi kim canlandıracak?

Tarihte Osman Bey'in babası olan Ertuğrul Gazi'yi kimin canlandıracağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-06 23:44:03

Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'yi kim canlandıracak?

Kuruluş Osman izleyicilerini heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Dizide Ertuğrul Gazi karakterini Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun tarafından canlandırılacağı konuşuluyor. Şu an dizideki kurguya göre Ertuğrul Bey Konya'da bulunuyor. Ve dizinin izleyiciler bu ismi canlandıracak oyuncuyu heyecanla bekliyor. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

0x0-ertugrul-gazi-olarak-geri-donecek-kurulus-osmanda-yeni-donemin-fitilleri-ateslendi-1591363110057

Engin Altan Düzyatan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son yaptığı paylaşım akılları karıştırdı. Ancak son olarak "Kuruluş Osman'a geri dönecek misin?" sorusuna yanıt veren Engin Altan Düzyatan şunları söylemişti;

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağ olsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum"

Haber Ara