Dolar

32,5310

Euro

34,8993

Altın

2.438,56

Bist

9.716,77

Kuruluş Osman 45.bölüm: Yaşamın ipini eline geçirebilecek mi?

Son dönemlerde büyük ilgi ile izlenen Kuruluş Osman’ın 45. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman 44.son bölümde; Osman'ın talimatı üzerine obayla ilişiği kesilen Targun-Göktuğ işbirliği gerçekleştirerek yeni ortakları Flatyos'la taaruz planını hayata geçirir. Kuruluş Osman son bölümde Osman, yeğenini esaretten çekip çıkarabilmek adına kalesini boşaltarak düşman eline verse de stratejik planını devreye geçirerek tekrardan fethetmesi obada bayram havası estirdi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-04 16:03:07

Kuruluş Osman 45.bölüm: Yaşamın ipini eline geçirebilecek mi?

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dün akşam yayınlanan son bölümde Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir. Öte yandan Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamleler dikkat çekti. Peki Kuruluş Osman 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir. Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister. Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamle pahalıya mal olurken; tüm cephelerde baskı altında kalan Osman Bey, Nikola'yı hiç beklemediği bir yerden vurmak üzere herkesi şaşırtacak bir strateji kurar.

GÖKTUĞ VE TARGUN İNTİKAM PEŞİNDE…

Osman Bey, Bayhoca'ya karşılık Kulucahisar Kalesi'ni teslim edecek mi? Savcı Bey, oğlunu kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Nikola, Dündar Bey'e nasıl bir vaatte bulunacak? Göktuğ ve Targun'un hedefi ne? Lena Hatun'un Flatyos'tan yardım talebinin sonuçları ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey için bulduğu yeni eş adayını nasıl bir sınava tabi tutacak?

 

 

Haber Ara