Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Kurtulmuş: Bu defa geleceğinize oy verin

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 1 Kasım seçimlerin milletin istikrara oy vereceğini belirtti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-24 14:42:40

Kurtulmuş: Bu defa geleceğinize oy verin

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'nun Korgan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Korgan Cumhuriyet Meydanı'nda Korgan halkı ile buluşan Kurtulmuş'a AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz eşlik etti. Toplanan kalabalığa hitap eden Kurtulmuş, 1 Kasım'ın Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna deva etmesi için önemli bir süreç olduğunu söyledi.

KURTULMUŞ: “DEVLET MİLLET BÜTÜNLEŞMESİNE OY VERİYORUZ”

Geçmiş dönemlerde kime oy verildiğinin bir önemi olmadığını ve 1 Kasım'da istikrara ve Türkiye'nin geleceğine oy verilmesi gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, “Birilerinin Türkiye'yi sendeletmesine müsaade edecek misiniz? Birilerinin Türkiye'yi sendeletmesine müsaade etmemek için inşallah 1 Kasım'da hep beraber, isterseniz geçmiş dönemde CHP'ye oy vermiş olun, ister MHP'ye oy vermiş olun, ister Saadet Partisi'ne oy vermiş olun, isterseniz BBP'ye oy vermiş olun, kime o vermiş olursanız olun bu sefer geleceğinize oy verin. 1 Kasım hayati bir süreçtir. 1 Kasım bizlerin milletvekili olup olmamasından ibaret bir seçim değildir. Sadece AK Parti'nin iktidar olup olmamasına yönelik bir seçimde değildir. 1 Kasım terörü destekleyenlerden yana mıyız, terörü bitirmek isteyenlerden yana mıyız. 1 Kasım Türkiye'de güçlü bir iktidardan yana mıyız, yoksa ayakları üzerinde duramayan bir Türkiye'den yana mıyız bunun seçimidir. 1 Kasım Türkiye bir Suriye gibi olsun iç kavgalar içerisinde olsun, karar veremesin her bir hükümet ortağı başka telden çalsın ve maalesef bugüne kadar kazandıklarını kaybetsin mi, yoksa daha mı ileri gitsin mi seçimidir. Bu seçimde milletimiz hep birlikte istikrara oy veriyor. Hep beraber gelecek güçlü Türkiye'ye oy veriyoruz. Hep beraber daha güçlü hizmetlere oy veriyoruz. Hep beraber devlet millet bütünleşmesinin tamamlanmasını oy veriyor. Hep beraber Osmanlı'nın Selçuklu'nun torunları olarak AK Parti diyerek güçlü bir Türkiye, bölgesinde sözü geçen bir Türkiye ve dünyada itibar sahibi olan bir Türkiye için oy veriyoruz” diye konuştu.

Kurtulmuş, düzenlenen mitingin ardından Korgan esnafı ile bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından Korgan'a bağlı Durali Mahallesi'ne geçen Kurtulmuş, burada Durali Mahallesi Camisi'nin temel atma törenine katıldı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara