Dolar

32,3775

Euro

35,0510

Altın

2.326,39

Bist

9.080,93

Kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, eski eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-26 21:55:21

Kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı
Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, eski eşi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı. Olayda şahsın eski eşi ölürken kayınvalidesi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Türkeli Mahallesi Emek Sokak'ta annesi Nahide Ünlü (63) ile birlikte yaşayan Zübeyde Ünlü (41), evin önünde otururken nikahsız yaşadığı eski eşi Mustafa A. (42)konuşmak için yanlarına gelerek 'sizinle konuşmak istiyorum' dedi. Kayınvalide Nahide ve kızı Zübeyde 'konuşacak bir şeyimiz yok' diyerek evin içerisine kaçtılar. Mustafa A. da tabancayı belinden çıkartarak arkalarından kovalayarak tabanca ile ateş etmeye başladı. Mustafa A. kayınvalide ve eski eşi Zübeyde Ünlü'ye evin içersinde de kurşun yağdırmaya devam etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken eve gelen ambulanslarla yaralı Nahide ve Zübeyde Ünlü Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen Zübeyde Ünlü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü'nün cesedi hastane morguna kaldırıldı. Nahide Ünlü'nün ise tedavisi devam ediyor. Polis hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken olaydan sonra çevrede arama yapan polis, cinayet zanlısı Mustafa A. ve yanında bulunan bir kişiyi olayda kullandığı tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara