Dolar

32,3710

Euro

35,0081

Altın

2.325,97

Bist

9.102,91

Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu görevi ne? Hamza Dağ'dan flaş açıklama

Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Ankara'a lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken görüntülen kişinin Kürşat Ayvatoğlu iddia edildi. İddialar arasında Kürşat Ayvatoğlu'nun AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Peki işin aslı nedir? Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu ne iş yapar görevi ne? Hamza Dağ yaptığı açıklamada 'Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir.' dedi. Hamza Dağ iddiaları kesin bir dille yalanladı. Peki Kürşat Ayvatoğlu nereli?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-26 14:57:01

Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu görevi ne? Hamza Dağ'dan flaş açıklama

Kürşat Ayvatoğlu'nun kim olduğu internette en çok araştırılan konulardan biri oldu. Ankara'a lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken görüntülen kişinin Kürşat Ayvatoğlu olduğu iddia edildi. İddialar arasında Kürşat Ayvatoğlu'nun AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Peki işin aslı nedir? Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu ne iş yapar görevi ne? Hamza Dağ yaptığı açıklamada "Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir." dedi. Hamza Dağ iddiaları kesin bir dille yalanladı. Peki Kürşat Ayvatoğlu nereli?

Sosyal medyada Kürşat Ayvatoğlu iddiaları ile çalkalandı. Twitter'da binlerce kişi #KürşatAyvatoğlu etiketi ile binlerce paylaşımda bulundu. İddialar arasında Kürşat Ayvatoğlu'nun AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu vardı. Hamza Dağ o iddiaları kesin bir dilel yalanladı. 

Kürşat Ayvatoğlu kimdir?

Hamza Dağ yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız."

Uyuşturucu kullanımına yönelik bir paylaşım da yapan Dağ, şunları söyledi: "Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.

Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, ghakkında adli tahkikat başlatılmıştır. "

NOT: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz. 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara