Dolar

32,5061

Euro

34,9547

Altın

2.430,78

Bist

9.804,08

Kurban Bayramı'na doğru

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Cerebral Palsy'li çocukların eğitim ve tedavilerine destek olmak için kurban bağışı kabul ettiğini duyurdu

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-22 11:04:36

Kurban Bayramı'na doğru
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Cerebral Palsy'li çocukların eğitim ve tedavilerine destek olmak için kurban bağışı kabul edecek.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, vakıf, 9 ülkede eylül ayında eş zamanlı düzenlenen Steptember Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Cerebral Palsy'li çocukların eğitim ve tedavileri için destek toplamaya devam ediyor. Projede toplanan bağışlarla Cerebral Palsy'li çocuklara özel eğitim, rehabilitasyon, fizyoterapi ve erken müdahale desteği veriliyor.

Kurban Bayramı'nda Cerebral Palsy'li çocukların eğitim ve tedavilerine destek olmak isteyenler, 690 liralık kurban bağış bedelini "steptember.org.tr" adresinden vakfa aktarabilecek.

Eylül boyunca devam edecek Steptember Projesi'nde katılımcılar Cerebral Palsy'ye yönelik farkındalık yaratmak ve çeşitli bağış kampanyaları ile çocukların eğitim ve tedavilerine destek olmak için günde 10 bin adım atarak, sosyal çevrelerini vakfa bağış yapmaya davet ediyor.


Haber Ara