Dolar

32,5636

Euro

34,9168

Altın

2.434,50

Bist

9.645,02

Kum Heykel Festivali'ne mükemmeliyet ödülü

Kum Heykel Festivali'ne mükemmeliyet ödülü

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-05 11:15:27

Kum Heykel Festivali'ne mükemmeliyet ödülü
Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, bir seyahat sitesi tarafından mükemmeliyet ödülüne layık görüldü.

Festival direktörü Cem Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalde "dünyanın 14 harikası" ve "mitoloji" temalarının işlendiğini belirterek, ziyaretçilerin dünyayı gezmesine gerek kalmadan Antalya'da tek alanda toplanan bu yapıları görme fırsatı bulacaklarını söyledi.

Alanda Keops Piramiti, Kolezyum ve Tac Mahal gibi yapıların yanı sıra mitolojik kahramanların çok etkili sahnelerle canlandırıldığı kum heykellerin de yer aldığını belirten Karaca, temanın ortaya çıkarılması için 23 heykeltıraşın 10 bin ton kum kullandığını kaydetti.

- Mükemmeliyet ödülü

Karaca, turizmde bu yıl yaşanan bazı sıkıntılar yüzünden zor dönem geçirildiğini belirterek, buna rağmen güzel haberler de aldıklarını söyledi.

Karaca, "Dünyanın en büyük seyahat topluluğu olan, 350 milyon tekil kullanıcısı bulunan Tripadvisor internet sitesinde 2016 yılında Kum Heykel Festivali, mükemmeliyet ödülüne layık görüldü. Bu ödüle layık görülürken, site ziyaretçilerinin yapmış oldukları oylama sonuçlarına göre bu ödül veriliyor." diye konuştu.

Sitenin, ziyaretçilerin gittikleri yerlerdeki olumlu ya da olumsuz deneyimleri paylaştıkları en önemli platformlardan biri olduğuna dikkati çeken Karaca, sitenin 48 ülkede 25 dilde yayın yaptığına işaret etti.

Karaca, sitenin tatile çıkacaklar için de önemli bir rehber görevi gördüğünü vurgulayarak, "Mükemmeliyet ödülü, çok sayıda kullanıcıdan gelen olumlu yorumların ardından veriliyor. Biz de böyle bir ödülü almaktan, ziyaretçilerden gelen yoğun memnuniyet içeren yorumlardan mutluluk duyuyoruz. Bu ödül sayesinde Antalya bölgesinde bulunan bu etkinlik, 350 milyon kişinin siteyi açtığı zaman önünde göreceği bir isim ve marka olarak karşılarına çıkacak." ifadelerini kullandı.

Ödülün ziyaretçi sayılarına da olumlu yansıyacağını düşündüklerini dile getiren Karaca, Antalya'da bu ödüle layık görülen işletme ve mekanların sayısının artmasını temenni etti.

Haber Ara