Dolar

32,5461

Euro

34,8837

Altın

2.436,27

Bist

9.735,29

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu turizmcilerle bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu turizmcilerle bir araya geldi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-03 16:46:37

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu turizmcilerle bir araya geldi
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, İstanbul'da turizm sektörünün temsilcileriyle buluştu.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Lütfi Kırdar Konger Merkezi'nde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği, İstanbul Turist Rehberleri Odası ve Yayıncılar Birliği başta olmak üzere turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Topçu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un, kongre turizminden, gastonomiye, sağlık turizminden, inanç turizmine her alanda kaliteli hizmet verdiğini belirtti.

Topçu, şunları kaydetti:

"Tüm Avrupalı dostlarımıza ve dünyadaki tüm ülkelerin halkalarına sesleniyorum. Siyaseten söylenmiş menfi sözlere itibar etmeyiniz. Bizim ülkemizin bütün şehirleri sizin ülkenizin bütün şehirleri kadar güzel ve güvenlidir. Sizi ülkemize bekliyorum. Noelinizi şimdiden kutlarım. Noel kutlamalarınızı Türkiye'de yapmanızdan Türk Halkı memnun olacaktır. Noel tatili için, İstanbul'da bulunan Kariye, Aya İrini basta olmak üzere İzmir, Efes, Trabzon ve Türkiye'de bulunan insanlığın ortak mirası olan tüm mekanlarımızla, Hristiyan dostlarımızı Noel tatiline bekliyoruz."

Haber Ara