Dolar

32,5875

Euro

34,6701

Altın

2.525,16

Bist

9.524,59

Kulisleri hareketlenmişti… Kabinede kaç isim değişecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kabinede değişiklik olacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlendi. Şimdi merak edilen ise hangi bakanlıkların değişeceği…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-23 18:23:45

Kulisleri hareketlenmişti… Kabinede kaç isim değişecek?

Siyaset kulisleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan gelen açıklamayla bugün hareketlendi.

Ünal, "2023'e dönük sadece partide değil, diğer alanlarda da Sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır, yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz" dedi.

Bu açıklamanın ardından hangi bakanlıkların değişeceği merak konusu oldu. Konuya ilişkin Dicle Canova yeni bir iddia ortaya attı.

Dicle Canova'nın olası kabine değişikliğine ilişkin aktardıkları şöyle;

Konuşulana göre 6 veya 7 bakanlıkta bir değişim bekleniyor. Daha önce de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sırasında birleştirilen bakanlıklar vardı. Turizm Kültür, Çevre Şehircilik, Aile Çalışma gibi... Bunlar da zamanla ayrılabilir. "İş yükü çok fazla oluyor" gibi bir takım çekinceler gelmişti gündeme. İşte bunu da sorguladığımızda görüyoruz ki sadece Aile ve Çalışma Bakanlığı'nın ayrılması yönünde bir irade var şu sıralarda. Ama dediğim gibi bunlar hep beklenti, hep konuşulanlar. Yani Aile ve Çalışma Bakanlığı'nın ayrılacağı ve iki ayrı ismin buralara atanacağı yönünde bir beklenti Ankara'da yüksek.

Haber Ara