Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Küçükçekmece'deki çocuk istismarının faili yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de yaşanan çocuk istismarı olayına ilişkin açıklama yaparak 'Failin yakalandığını' duyurdu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-25 12:46:05

Küçükçekmece'deki çocuk istismarının faili yakalandı

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayıyla ilgili 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 4 şüphelinin sorguları sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm. Hem İstanbul Valiliğimiz hem de Emniyet Müdürlüğümüz faille ilgili çalışmalar yaptılar, saatler içerisinde de açıklayacaklar. Bu olay olduktan hemen sonra başladılar, onlar bir açıklama yapacaklar" dedi.

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Olay başlı başına hem medeniyetimize hem toplumsal ahlakımıza, bakışımıza uygun değildir ama maalesef bu tip toplumca nefret ettiğimiz, kınadığımız olaylarla karşılaşıyoruz. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Biraz önce bu cinsel istismar vakasında olduğu gibi maalesef ciddi bir bilgi kirliliğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Cinsel istismar vakasında da çocuğun öldüğü, babasının felç geçirdiği birçok bilgi kirliliğiyle karşı karşıyayız. Muhtar, aile, kaymakam açıklama yapıyor. Söylenenlerin hepsinin yanlış olduğunu, onlar adına yalan olduğunu söylemek istiyor değilim, ama bu açıklamalar hala devam ediyor."

 

KÜÇÜKÇEKMECE'DE ÇOCUK İSTİSMARI

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel istismara maruz kalan 5 yaşındaki kız çocuğu, pazartesi günü kapısının önünde baygın halde bulundu ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay dün ilçe halkı tarafından duyuldu. Küçükçekmece halkı sokağa döküldü.

Haber Ara