Dolar

32,5678

Euro

34,9339

Altın

2.426,63

Bist

9.722,09

Küçücük evde 1.5 tonluk atık

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde 30 metrekarelik evden 1.5 tonluk atık çıktı. Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evi temizleyip dezenfekte ettikten sonra kullanılamaz halde olan eşyaları Harmandalı düzenli atık deposuna götürdü.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-09 16:13:16

Küçücük evde 1.5 tonluk atık

Bayraklı Çiçek Mahallesi'nde, bir evde atıkların kötü koku yayması mahalle sakinlerini oldukça rahatsız etmişti ve bu olaydan sonra mahalle sakinleri durumu Bayraklı Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirdi. Çiçek Mahallesi 1637/17 Sokak'taki 3 katlı binanın zemin katı, Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlenerek dezenfekte edildi. Binanın kiracısı evi adeta çöp eve dönüştürdüğünden dolayı ev sahibi kiracıyla olan sözleşmesini bitirdi, belediye ekiplerinden destek istedi. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 4 kişilik ekiple evin her yerini temizledi, ilaçlayarak dezenfekte etti.

Evden yemek artıkları, pet şişe atıkları, çekyat, koltuk ve çöplerden toplandığı tahmin edilen kullanılamaz halde birçok eşya çıktı. 30 metrekarelik dairede gün boyu çalışmalarını sürdüren ekipler, 1.5 tonluk atık toplayarak çıkan çöpleri Harmandalı düzenli atık deposuna transfer etti. Mahalle sakinleri, uzun süredir kötü kokudan dolayı büyük rahatsızlık duyduklarını ve evin temizlenmesiyle birlikte mutlu olduklarını belirtti.

Haber Ara