Dolar

32,5380

Euro

34,8764

Altın

2.431,47

Bist

9.768,37

Kuaför Ali Aker’den engellilere ücretsiz kuaför desteği

Kuaför hizmetleri konusunda sürekli olarak lider bir izlenim sürdüren Ali Aker, farklı hizmet seçeneklerini herkese sağlamasıyla öne çıkmaktadır.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-26 17:57:12

Kuaför Ali Aker’den engellilere ücretsiz kuaför desteği

Ali Aker son olarak hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Engelli müşterilerine yönelik olan bu hizmet seçeneği, herkesin takdirle karşılayacağı bir yapıda bulunuyor. Engelli müşterilerine her ay içinde bir güne mahsus olmak üzere ücretsiz hizmet vererek, bu yeni adımıyla adından söz ettiriyor.

Ali Aker, saç kesimindeki ve kişisel bakımdaki başarılı faaliyetleriyle her zaman takdir kazanan bir yapıda varlık gösteriyor. Ali Aker, engelli müşterilerinin de bu hizmetten yararlanması için yeni bir çalışmayla gündemde kalmayı sürdürüyor. Her geçen gün farklı hizmet seçenekleriyle adından söz ettiren Kuaför Ali Aker bünyesinde bu farkındalık hizmeti için ücretsiz bir biçimde kapılarını açıyor. Her işlemin ayın bir gününde ücretsiz bir şekilde gerçekleştiği biliniyor. Önceden belirlenen bu gün için gerekli randevuların alınması halinde gün geldiğinde gerekli bakım ve kesim işlemleri başlayacaktır.

Ali Aker bünyesinde hizmet veren personellerin engelli kullanıcılarına her zaman en etkili hizmeti vereceği de temin edilebilecektir. En elverişli şartlar altında hizmet verileceği de garanti altına alınabilecek ve profesyonel bir faaliyet gösterileceği de söylenebilecektir. Böylelikle Kuaför Ali Aker içerisinde ne kadar ideal şartları sunabileceği de an be an mümkün olabilecek yapıda da varlık gösterecektir.

WhatsApp Image 2020-02-26 at 17.53.44

Haber Ara