Dolar

32,3495

Euro

34,9744

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Kremlin’den, Trump’a yalanlama!

ABD Başkanı Trump’ın, Kremlin’in Washington’a Venezuela’daki askeri uzmanlarını çektiği yönünde bilgilendirdiği açıklamasını değerlendiren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, böyle bir bilgi vermediklerini, Rus uzmanların çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-04 14:24:46

Kremlin’den, Trump’a yalanlama!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kremlin'in Washington'a Venezuela'daki askeri uzmanlarını çektiği yönünde bilgilendirdiği açıklamasını değerlendiren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, böyle bir bilgi vermediklerini, Rus uzmanların çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Trump'ın “Rusya'nın Washington'ı adamlarının büyük kısmını Venezuela'dan çekeceği” konusunda bilgilendirdiği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.

Peskov “Görünüşe göre bunlar gazete bilgi kaynaklarına dolaylı olarak bağlantılı. Zira resmi olarak Rusya tarafından bu konuyla ilgili resmi bir bilgi verilmedi, verilmiş olamaz da” dedi.

Rus uzmanların daha önce Venezuela'ya sevkiyatı yapılan teçhizatlara yönelik hizmetler nedeniyle orada bulunduklarını belirten Peskov “Bu süreç planlanan şekilde ilerliyor. ‘Adamlarını çekmenin' ne anlama geldiğini de bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

İngiltere'de bulunan Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Rusya bizi adamlarının büyük bir kısmını Venezuela'dan çektiği konusunda bilgilendirdi” ifadelerini kullanmıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara