Dolar

32,5336

Euro

34,9417

Altın

2.439,95

Bist

9.716,77

Kraliçe 2.Elizabeth, Prens William'ı azarladı

Kraliçe 2. Elizabeth'in yeni yaşını kutlamak için yapılan gösteriyi izleyen Prens William, oğluna eğilerek gösteriyi anlatmaya başlayınca Kraliçe eliyle dokunarak torununu azarladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-17 19:44:18

Kraliçe 2.Elizabeth, Prens William'ı azarladı

İsterseniz 33 yaşına gelmiş iki çocuk babası bir yetişkin olun, hatta geleceğin kralı olun bu yine de yaptığınız her şeyin hoş görüleceği anlamına gelmiyor. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri de İngiltere'de tüm kraliyet ailesinin halkı selamladığı Buckingham Sarayı'nın balkonunda yaşandı. 90'ıncı yaşı şerefine çeşitli etkinlikler düzenlenen Kraliçe 2. Elizabeth, torunu Prens William'ı herkesin gözü önünde biraz tatlı- sert bir ifadeyle azarladı.

KRALİÇENİN YENİ YAŞI KUTLANIYORDU

Bu ilginç olay, Kraliçe 2. Elizabeth'in yeni yaşını kutlamak için düzenlenen bir dizi etkinlik kapsamında gerçekleşti.

BÜTÜN AİLE BALKONA ÇIKTI

Kutlamaların son gününde tüm Windsor ailesi Buckingham Sarayı'nın balkonuna çıkıp hem gökyüzünde gösteri yapan İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin uçaklarını izlemek hem de aşağıda toplanan halkı selamlamak için balkona çıktı.

PRENS EĞİLEREK OĞLUNA GÖSTERİYİ ANLATMAYA BAŞLADI

Bunun Minik Prens George, babası Prens William'a gökyüzündeki gösteri hakkında sorular sormaya başladı. Prens William da çömelerek oğluna olup biteni anlatmaya başladı. İşte o anda hiç beklenmedik bir şey oldu.

"AYAĞA KALK WILLIAM"

Prens William'ın yanında duran Kraliçe 2. Elizabeth torununun omuzuna eldivenli eliyle dokunarak "Ayağa kalk William" dedi. üzerine Prens William da mahcup bir şekilde aşağa kalkarak gösteriyi izlemeye devam etti.

Haber Ara