Dolar

32,5133

Euro

34,9638

Altın

2.436,63

Bist

9.796,82

Kosova’dan Türkiye’ye ‘Geçmiş olsun’ mesajı

İzmir’de meydana gelen depreme ilişkin olarak ‘geçmiş olsun’ mesajları gelmeye devam ediyor. Kosova Meclis Başkanı Vjosa Osmani ve Kosova eski Başbakanı Albin Kurti de acı hadise ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-31 23:31:24

Kosova’dan Türkiye’ye ‘Geçmiş olsun’ mesajı

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası tüm dünyadan ‘geçmiş olsun' mesajları gelmeye devam ediyor.

Kosova Meclis Başkanı Vjosa Osmani ve Kosova eski Başbakanı Albin Kurti'de depreme ilişkin bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kosova Meclis Başkanı Vjosa Osmani, İzmir'de meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Dualarımız depremden etkilenen tüm aileler için” dedi.

Meclis Başkanı Osmani, “Güzel İzmir'den gelen trajik haberler beni derinden üzdü. Dualarımız depremden etkilenen tüm ailelere için. Allah, bu trajedinin üstesinden gelmek için herkese yardım etsin. Güçlü kal Türkiye” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Kosova'nın eski Başbakanı Albin Kurti, İzmir'de yaşanan deprem sonrası açıklama yaptı.

Kuri: "Bu tür doğal felaketlerden yalnızca toplumlar arası dayanışmayla üstesinden gelebiliriz. Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına derin üzüntülerimi iletiyorum. Enkaz altında kalanların da en kısa zamanda ailelerine kavuşmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Haber Ara