Dolar

32,4979

Euro

34,6222

Altın

2.479,77

Bist

9.647,80

Korucuların şehit olması

Korucuların şehit olması

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-26 17:53:56

Korucuların şehit olması
Genelkurmay Başkanlığınca Siirt'in Şirvan ilçesinde yol güvenliğini sağlayan koruculardan ikisinin, nöbet değişimi sırasında trafik kazası sonucu şehit düşmesiyle ilgili başsağlığı mesajı yayımlandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde, Siirt'in Şirvan ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığı emrinde görevli Oya köyü geçici köy korucularının, görevlerini bitirmelerinin ardından dönüş yolunda trafik kazası geçirdiği belirtildi.

Trafik kazası sonucunda iki korucunun şehit olduğu ve diğer iki korucunun ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandığı ifade edilen açıklamada, yaralıların Siirt Devlet Hastanesine sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu kazada hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, tüm kahraman korucu camiasına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, kazada yaralanan kahraman korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Haber Ara