Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

'Korucubaşı Mehmet Paksoy, PKK'nın takip ettiği yiğit bir kardeşimizdi'

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik korucusu Mehmet Paksoy, şehit edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Canikli, 'Korucubaşı Mehmet Paksoy, PKK'nın takip ettiği yiğit bir kardeşimizdi' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-01 20:56:45

'Korucubaşı Mehmet Paksoy, PKK'nın takip ettiği yiğit bir kardeşimizdi'


Bayramlaşmak için memleketi Giresun'a gelen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, partisinde düzenlenen bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu. Şırnak'tan Giresun'a geldiğini ifade eden Canikli, ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör örgütünün Mehmet Paksoy'u şehit ettiğini belirterek, "Mehmet Paksoy kardeşimiz gerçekten çok kahraman yiğit bir insan terör örgütünün öteden beri takip ettiği ve suikast düzenlemek istediği bir yiğit kardeşimizdi. Şırnak Uludere'de dün gece maalesef terör örgütü haince, kalleşçe bir pusu sonucunda kardeşimizi şehit etti. O kardeşimizde bu ülkenin birlik bütünlüğü için cansiperane mücadele verdi" dedi.

Şehit korucubaşının ailesinin bayrağı devraldığını kaydeden Canikli, "Güzel olan şu çocukları, geride kalanlar aynı hassasiyetle o bayrağı teslim alıp bıraktıkları yerden devam etme kararlıklarını bir kez daha gösterdiler. Buda bizi çok duygulandırdı. Bu görüntüler ortadayken bu milleti parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmez Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara