Dolar

32,5610

Euro

34,6876

Altın

2.491,36

Bist

9.524,59

Koronavirüse yakalanan ünlü spiker yaşadıklarını anlattı: Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım

Geçtiğimiz günlerde CNN’nin ünlü sunucusu ve New York Valisi Andrew Cuomo'nun kardeşi Chris Cuomo’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı. Koronavirüsle mücadelesini CNN yayınında anlatan Cuomo, 'Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-02 18:03:57

Koronavirüse yakalanan ünlü spiker yaşadıklarını anlattı: Daha önce hiç böyle  bir şey yaşamamıştım

CNN'in ünlü sunucusu Chris Cuomo geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Cuomo, koronavirüsle mücadelesini CNN yayınında anlattı.

Geçtiğimiz günlerde CNN'nin ünlü sunucusu ve New York Valisi Andrew Cuomo'nun kardeşi Chris Cuomo'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı.

Evde karantinada olan Cuomo, yaşadıklarını CNN canlı yayınında Anderson Cooper ve Dr. Sanjay Gupta'ya anlattı.

"Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım" diyen Cuomo, 1 gece önce semptomların zirve yaptığını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Daha önceleri ateşim oldu, senin de ateşin olmuştur. Ama 38.5, 39.5 ve üzeri... Hiç durmuyordu... Biri beni pinatayla dövüyormuş gibiydi. Bir ara o kadar titredim ki 102, 103, 103 artı… bu bırakılmazdı. Ve sanki biri beni bir pinata gibi dövüyordu. O kadar titredim ki… dişimin ufak bir parçası kırıldı.”

"Ben hayatım boyunca böyle bir ateş yaşamadım. Ve tabii vücut ağrıları, titremeler ve o hiçbir şey yapamama çaresizliği... Her bedende etkisi farklı sen de söylemiştin. Mesela bütün gece uyanıktım ve halüsinasyon gördüm. 2015'te kaybettiğim babam benimle konuşuyordu. Üniversiteden, yıllardan beri görmediğim insanları görüyordum. Dün gece yaşadığım çok garipti. Ve bu gece tekrar olabilir."

"En büyük korkum bunu Cristina'ya ve çocuklara hastalığı bulaştırmaktı" diyen Cuomo sözlerini “Semptomlar açısından dünden daha kötü hissetmeme rağmen, harika bir gündü. Onların sonuçları negatif çıktı ve duyduğum en iyi şey bu" diyerek bitirdi.

Haber Ara