Dolar

32,3291

Euro

35,0400

Altın

2.279,62

Bist

9.001,13

'Koronavirüs biyolojik silah' iddiası

Twitter'da adını gizleyen bir hesap koronavirüsün üretilen bir virüs olduğu ve biyolojik silah olarak kullanıldığını iddia etti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-15 15:52:41

'Koronavirüs biyolojik silah' iddiası

Yeni Akit'te yer alan habere göre “Abdullah T. #coronavirus” ismiyle paylaşımlar yapan bir Twitter hesabından koronavirüsün labarotuvar ortamında üretildiği ve ABD-Çin arasında yürütülen istihbarat servislerinin bilgi hırsızlığı sonucu kontrolden çıkarak yayıldığı iddia edildi.

İşte o paylaşımlar ve virüsün ortaya çıkış hikayesi;

Daha önce yazdım fakat silindi. Bu sebeple hem nCoV2019 un ırklara göre bulaşma orano, hem de bu virüsün çıkış yeri ve amacını, biyolojik silah haline kimin getirip piyasaya sürdüğünü kısaca yazayım.

Yıl 2012 ve Çin devleti "Bin yetenek" isimli bir proje başlatır. Proje biyoloji/kimya/tıp alanı üzerinedir. Ve şu anda 61 yaşında aşağıda fotoğrafı olan ABD Harvard Üni. Yaşam Bilimleri prof. Olan Charles Lieber bu bin yetenek konusuna ABD hükümetinin bilgisi olmadan girer. Prof. Lieber yıllık 150 bin dolar kişisel harcama parası ve artı aylık 50 bin dolar maaş almaktadir. Çünkü aynı zamanda "savunma bakanlığı-ulusal sağlık ent. Baş araştırmacısı" olarak görev yapmaktadır.

1_379

Yaptığı çalışma konuları bilim kurgu filmlerinde olur zannedilen ama gerçekte de var olan konular. "Nano elektronik sensörü dokuya enjekte etme (cyborg dokusu), virüse enjekte etme (süper ajan), bakteriye enjekte etme (antibakteriyofaj) gibi bence mükemmel çalışmalardır. 2017 yılında Harvard'da en yüksek ünvan olan ‘Üniversite Profesörü' ünvanını alır. Başkan Obama çalışmalardan rahatsız olur ve bu projeleri 2016 haziran ayında durdurur. 2017 ocak ayında ise sarıların Trump koltuğa oturur oturmaz projeye tekrar onay verir.

Ama bilmedikleri birşey vardir. FBI konu üzerinde çok titizdir ve özel ajan Robert Plumb, Prof. Lieber'den şüphe etmektedir. Ve 2018 yılında ajanlık yapmak, biyolojik ve teknolijik bilgileri Çin hükümetine satmak suçlaması ile dava açılır. İlk başlarda "bin yetenek" projesini duydum ama hiç ilgilenmedim dese de 2012 yılında WUHAN TEKNOLOJI UNIVERSITESI VE ARASTIRMA LABORATUARI ile sözleşme imzaladığı ve 10 milyon dolar aldığı, mail ve banka hesaplarından anlaşılır. Şu an halihazırda tutuklu kendisi. Bizim Prof, 6 yıldır zaten Çin ile çalışıyormuş ama ne çalışma! Öyle birşey yapıyor ki, virüs üzerinde o kadar güzel oynuyor ki yine corona ailesinden olan SARS virüsünü alıyor genetik takip edecek şekilde protein/gen yapısı ile oynuyor ve bu oynamalar ile Çin/Japonya/Kore/Bazı Ortadoğu ülkeleri/Rusya gibi virüs uzerinde ki bu oynamaya yatkın ırkları enfekte edebiliyor.

Ve bu virüse HIV virüsünde olan bazı proteinler ekliyor. Hem Çin hükümetini tehdit edecek hem kendi hükümetine yaranacak hem gerekirse bu biyolojik silahı Çin hükümetine satacak. Çok mükemmel iş.

Fakat Çin o kadar uyuyan bir ülke değil. Aşağıda resmi olan 29 yaşında ki YANQING YE isimli aslında Çin ordusunda teğmen olan biyolog kızımızı "araştırma görevlisi" olarak Boston Üniversitesine gönderiyor. Ve kızımız Prof'un da yardımı ile bazı bilgileri çalmaya başlıyor. ABD bunu anlıyor aslında ve aldığı bilgiler ile kaçmasına da müsade ediyor sonradan arama kararı çıkarıyor.

2_360

Kızımız hem bu bilgiler hem de elinde oradan gelirken çaldığı bilgisayarla Wuhan P4 laboratuarının yolunu tutuyor. İşte Çin burada büyük bir hata yapıyor. Virüs üzerinde çalışırken virüs dışarıya sızıyor. deniz ürünleri pazarına 4 km mesafede olan laboratuardan sızan virüsler hem deniz ürünlerine, hem de cevredeki insanlara geçiyor. Önce saklamaya çalışan hükümet, ipin ucu kaçınca dünya kamuoyuna açıklamak zorunda kalıp önce yarasa, sonra yılan, sonra karınca yiyen hayvanını suçluyor.

ABD bir ajan daha olduğunu biliyor ülkesinde. Guangzhou'daki SunYat-sen Üniversitesinden gelen doktora araştırmacısı aşağıda resmi bulunan 30 yasindaki ZAOSONG ZHENG. Bunun gitmesine mÜsade etmiyor ve 9 Aralık 2019'da Boston Havalimanı'nda valiz içinde bir çoraba gizlenmiş 21 şişe kahverengi renkte kimyasal ile yakalanıyor.

3_251

Hakim David Hemesey tarafından sorgulanıp tutuklanıyor. Çünkü çaldığı materyal "Beth israel deacones medical center" laboratuarından alınmış kanser araştırma çalışmasş. Öyle herkese geç yok yani ABD'de. Şahıs hali hazırda tutuklu.

Bütün bunlar olurken 2012'den beri sözleşme yaptığı Prof.Lieber'den HIV virüsü proteinin coronaya baglandığını öğrenen Çin hükümeti bir çalışma için harıl harıl çalışıyor. CCR5 geni olmayan bebek. Nasıl corona ACE II ye bağlanıyorsa AİDS sebebi olan HIV de CCR5 genine bağlanıyor. Kaldı ki corona da HIV var ve CCR5 siz insan demek.

Tüm dünya insanları HIV ile enfekte olurken Çin vatandaşlarının olmaması demek. Eğer ki elde edilen (çalınan) virüsten ACE II ye bağlanmayı P4 te kaldırabilirsek bu virüs tüm dünyaya karşı bizim silahımız olur diyor.Tabi elinde patladı ayrı mevzu.

4_178

Bunun için aşağıda resmi bulunan He Jiankui uzun sure çalışıyor ve LULU-NANA isimli ikiz kız bebekleri babadan geçen CCR5 geni olmadan dünyaya getirtiyor. Bu bebeklerden de serum üretip tüm vatandaşlarını aşılayacak böylece CCR5 geni aktif olmayan bir millet olacaklar. Mükemmel fikir ve ilk duyduğumda hayran kalmadım dersem yalan olur.

Bütün bilim dünyasi ayağa kalktı bu ilk duyuldugunda olmaz öyle şey ve değişik mutasyonlar olur insanlarda diye. Ben o günde mükemmel dedim bugün de ayni fikirdeyim. Gen ile oynamak tehlikelidir bu yüzden bilim hep korkar karşı çıkar.

5_2

Fakat işler Çin'in istediği gibi gitmedi ve virüs sızdı. Bu virüs ACE II ye bağlanıyor ve bu genin sitogenetik yeri (meraklilar icin) 17q23.3 yani 17. Kromozomun 23.3 pozisyonu uzun kol (q) da yer alie asagiya resmini attim. Fakat tüm irklarda ayni oranda olmaz bu gen ve Rs durumları. O yüzden de her ırka aynı bağlanmaz virüs. Ülkelere göre elimde olduğu kadar oranları yazayım.

Türk %2.8

Yunan %2

İngiltere %19

Fransa %17

Rusya %18

İran %17

Ermeni %3

Suriye %15

Arabistan %22

BAE %27

Lubnan %11

Irak %16

Almanya %23

Italya %29

Macaristan %5

Bulgaristan %13

Mısır % 26

Çin %47

japonya %51

Kore %48

Vietnam %45

Tayland %45

Tayvan %46

Mogolistan %16

Azerbaycan %17

Liste şimdilik böyle. Bu şekilde daha önce 1999/2003/2005'te yapılmış çalışmalar var. Fakat bu çalışmalarda hem ırk seçerken geçmiş arastırılmamış (mesela köken Arap ama adamı Türk kabul etmiş ) hem de teknik yetersizlik sebebi ile, bir de öğrencilerin yaptığı araştırmalar olunca hata çok yüksek olmuş. Kürt kardeşlerimiz biz? Diyebilir.

Biz biriz aynıyla vakiyiz kardeşiz . Sen benden kız aldın ben senden. Genler insanların diline, dinine, ideolojisine göre hareket etmiyor. Onlar bildiğini okur. Tıpkı arılar gibi. Sınırlar insanlar için. Kars'tan bal alınca Ermenistanin çiçek polenlerini çok yiyoruz emin olun.

Bu yazdığımdan yani hiç görülmez vaka anlamayın. Ülkede kökeni genomu Türk olmayan da var 3.5 milyon Suriyeli de var. Ama ben şunu net söylerim. Sars nasıl hiç bir tane bile görüşmemişse bu da bizi es gececek. Hee olurda mutasyon değişir (influenza B) grip gibi boüaz epitel hücreye bağlanırsa #corona zaten dünya nüfusunun %80'ine bulaşır. Bizim yapacağımız şey stres yapıp bağışıklığımızı düşürmemek ve hijyen kurallarına dikkat etmek. Bağışıklık güçlü ise zaten 30 yaş altı bunu rahat yener.”

2020-03-15_16h02_14

2020-03-15_16h02_25
2020-03-15_16h02_31
2020-03-15_16h02_37
2020-03-15_16h02_42
2020-03-15_16h02_47
2020-03-15_16h02_52

Haber Ara