Dolar

32,5592

Euro

34,7148

Altın

2.411,44

Bist

9.645,02

Koronavirüs aşısı yaptıran kaç kişi öldü? Koronavirüs aşısının yan etkileri ölümcül mü?

Koronavirüs aşısının ölümlere sebebiyet vermesi haberi ilk olarak Almanyadan gelse de Almanya konuyla ilgili ölüm sayısı belirtmedi. Ölümlerin devam etmesi ya da yan etkilerin artması, zamanla ortaya çıkacak. Peki ama koronavirüs aşısı ne kadar tehlikeli? Koronavirüs aşısının ölümcül bir etkisi var mı? Koronavirüs aşısının yan etkileri nelerdir? Koronavirüs aşısında kaç kişi öldü? İşte merak edilen bütün soruların yanıtları, haberin detay kısmında saklı...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-16 14:36:01

Koronavirüs aşısı yaptıran kaç kişi öldü? Koronavirüs aşısının yan etkileri ölümcül mü?

Koronavirüs aşısının Türkiye'ye gelmesinin ardından binlerce kişi, yan etkilerini ve aşının doğuracağı kalıcı sorunları merak eder oldu. Çok kısa bir sürede hayata geçirilen koronavirüs aşı projesinin sonucunda, ölenler ve yan etkilerinden şikayet edenler bu durumları bildirdi.

Ülkelere ve yaşayış tarzına göre farklı semptomlar gösteren Koronavirüs, bu sefer aşısıyla aynı şekilde bazı ülkelerde farklı yan etkilerin meydana gelmesine sebep oldu

Norveç'te 24 kişi koronavirüs aşısından sonra öldü!

Norveç İlaç Ajansı tarafından yapılan açıklamada ise, Pfizer/BioNTech'in geliştirdiği aşıyı yaptıran 24 kişinin hayatını kaybettiği, soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Hollanda ve Bulgaristan'da koronavirüs aşısından kaç kişi öldü?

Hollanda ve Bulgaristan da dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkesi, Pfizer/BioNTech'in korona virüs aşısını aldıktan sonra kişilerde göz çevresinde şişlik ve kızarıklık gibi yan etkiler olduğunu bildirmişti.

Öte yandan bir sayı belirtmeyen Almanya, yaptığı açıklamada; ölümlerin aşının yapılmasından sonraya denk gelmesinin nedenleri araştırıldığı ve ölümlerin yaşlılıktan mı yoksa aşıdan mı kaynaklandığının henüz bilinmediği aktarıldı. Söz konusu ölümlerin, aşılanan kişi sayısına göre risk oluşturmadığı iddia edildi.

Koronavirüs Aşısını Yan Etkilerini Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ...

Haber Ara