Dolar

32,3764

Euro

35,0246

Altın

2.326,54

Bist

9.142,40

Koronavirüs ABD ve Yunanistan'da orduya sıçradı

Pentagon, asker ve sivil personelle aileleri arasında 89 kişinin virüse yakalandığını bildirdi. Yunanistan'da ise Evros bölgesinde bulunan bir askerde virüs tespit edildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-18 18:45:33

Koronavirüs ABD ve Yunanistan'da orduya sıçradı

Koronavirüs tüm dünyada gündemi alt üst etmiş durumda! Birçok ülkede enfekte ve ölü sayıları artarken, ABD ordusundaki enfekte sayısı da arttı. Yunanistan'da ise ilk kez bir askerde virüs tespit edildi.

İşte ayrıntılar:

YUNANİSTAN'DA 1 ASKER ENFEKTE OLDU

Yunan basınındaki haberlere göre, Türk-Yunan sınırı yakınlarında yer alan Evros bölgesindeki bir askeri birlikte görev yapan 40 yaşındaki bir askerde coronavirüs tespit edildi.

Virüs tespit edilen asker, Dedeağaç Hastanesinde oluşturulan özel bölümde tedaviye alındı. Askerin yakın çevresindeki bazı askerler de karantina altına alındı.

Askeri birliğin ise dezenfekte edilmek üzere önlem olarak kapatıldığı belirtildi.

ABD ORDUSU VE AİLELERİNDE 89'A YÜKSELDİ

ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon), asker ve sivil personelle aileleri arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişi sayısı 89'a çıktı.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Pentagon sözcülerinden Chuck Prichard, bugün sabah itibarıyla Kovid-19 testi pozitif çıkan asker sayısının 49'a yükseldiğini kaydetti.

Prichard, diğer 40 vakanın ise sivil ve sözleşmeli personel ile ailelerinden olduğunu belirtti.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara