Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Koray Aydın, MHP'den ayrılıyor

Meral Akşener ve arkadaşlarının MHP’de seçimli olağanüstü kongre toplama amacıyla başlattıkları hareket, yeni partinin kurulmasıyla sonuçlanıyor. Akşener, Oğan, Özdağ ve Koray Aydın dörtlüsü içinde partiden ihraç edilmeyen ve tavrı merakla beklenen isim Koray Aydın ise bu hafta resmen MHP’den ayrılıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-21 08:53:27

Koray Aydın, MHP'den ayrılıyor

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Sinan Oğan, Ümit Özdağ ve Koray Aydın dörtlüsü içinde partiden ihraç edilmeyen ve tavrı merakla beklenen isim olan Aydın kararını verdi. Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre Aydın, görüşmeler sonucunda Akşener ile birlikte yürümeye karar verdi.

MHP'Yİ TAKİPTEN ÇIKARDI

Aydın'ın bunun ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Twitter hesabını, takipten çıkardığı görüldü.

AKŞENER İLE BASIN TOPLANTISI

Aydın, yarın Ankara'da Akşener ile ortak basın toplantısı düzenleyerek hem MHP'den ayrıldığını hem de Akşener ile birlikte hareket edeceğini açıklayacak.

EKİMİN ŞİFRESİ

Akşener'in partisinin ilanı önceden belirlenen Kasım ayında değil, ekim ayında yapılacak. Kulislerde bu tarihin 29 Ekim olacağı konuşulurken tarihin Ekim'e çekilmesinde ise Fetullah Gülen'in Wall Street Journal'a yaptığı açıklamalar sırasında verdiği fotoğrafda saatin 11.00'i göstermesydi. Akşener ve ekibi, bunun kendileri üzerinden şifreli bir mesaj olarak algılanabileceği gerekçesiyle tarihi öne çekti.

Haber Ara