Dolar

32,5996

Euro

34,7867

Altın

2.505,32

Bist

9.456,60

Konya Anadolu Selcukspor'da Baysungur ile yollar ayrildi

Konya Anadolu Selcukspor'da Baysungur ile yollar ayrildi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-19 14:49:05

Konya Anadolu Selcukspor'da Baysungur ile yollar ayrildi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile yollar ayrıldı.
Baysangur, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yaklaşık 1,5 senedir görev yaptığı Konya Anadolu Selçukspor'da maddi ve manevi destek verenlere teşekkür etti.
Bu süreç içinde iyi şeyler yaptıklarını belirten Baysangur, "İkinci yarıya hazırlanırken hedefimiz, daha iyi bir başlangıçla daha yukarıları yakalayabilmekti. Çok da iyi bir kamp dönemi geçirdik. İlk yarının son haftasında aldığımız yenilginin ardından ikinci yarıya iyi başlamak istiyorduk" ifadelerini kullandı.
Baysangur, Fethiye deplasmanında rakibin on kişi kalmasına rağmen 3-0 gibi istemedikleri bir sonuç almış olmanın herkeste derin üzüntüler oluşturduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Bunun neticesinde görevden ayrılmak istediğimi yönetim kurulumuza bildirdim. Sağ olsunlar takımın başında durmam gerektiği yönünde telkinde bulunup, bu konuda ısrarcı oldular. Bende, özelikle oyuncularımızla geçirdiğimiz bu süreç içinde artık bazı şeylerin biraz daha rutinleştiği kanaati oluştu. Biz iki maç üst üste kazanıp, biraz daha yukarıları hedefleyen bir görüntü içine girmek istiyorduk. Bunu bir türlü gerçekleştiremedik. Bir hoca değişimiyle ivme yakalanıp, bunu yapacaklarına inanıyorum. Oyuncularımızın bunu gerçekleştireceğini biliyorum. Tamamen bu duygularla bu hareketi gerçekleştirdim. Elbetteki benim ve oyuncularım için bu üzüntü oluşturdu. Bunu bana açıkça da belli ettiler ancak oyuncularım, inşallah peş peşe kazanarak, iyi yerlere geldikleri zaman bu kararımın onlar için daha hayırlı olduğunun bilincine varacaklardır. Kulübün önünü açmak adına böyle kir karar aldık. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diyorum."

Haber Ara