Dolar

32,3452

Euro

35,1179

Altın

2.304,07

Bist

9.079,97

Konut satışlarında taksit sınırı kalktı mı? Konut satışı taksitleri kaç oldu?

Konut satışlarında taksit sınırı kalktı mı? Ticaret Bakanlığı ev almak isteyen binlerce kişi sevindiren bir karar imza attı. Ev alımında taksit sınırı kalktı mı? Konut alımında maksimum taksit kaç oldu? Konut satışında taksit sınırı kalktı mı? Ticaret Bakanlığı konut satışlarında taksit sınırını kaldırdı. Peki konut satışları taksit sınırı kalkınca faiz olacak mı? Konut satışlarında faiz kalktı mı? Otomobil satışlarında da taksit düzenlemesi yapılmıştı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-16 09:27:36

Konut satışlarında taksit sınırı kalktı mı? Konut satışı taksitleri kaç oldu?

Konut satışlarında taksit sınırı kalktı mı? Ticaret Bakanlığı ev almak isteyen binlerce kişi sevindiren bir karar imza attı. Ev alımında taksit sınırı kalktı mı? Konut alımında maksimum taksit kaç oldu? Konut satışında taksit sınırı kalktı mı? Ticaret Bakanlığı konut satışlarında taksit sınırını kaldırdı. Peki konut satışları taksit sınırı kalkınca faiz olacak mı? Konut satışlarında faiz kalktı mı?

Konut satışlarında taksit sınırı kalktı mı?

Ticaret Bakanlığı, konut satışlarında taksit sınırını kaldırıldı.

Otomobil satışlarında taksit mi geldi?

Resmi Gazete'de yayımlanan Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğe göre, taşır satışlarında degerine göre 24 ile 60 ay arasında taksit yapılabilecek.

Araç alımında ataksit sayısı kaç oldu? Kaç taksitle otomobil alınabilir?

Taşıt satışlarında degerine göre 24 ile 60 ay arasında taksit yapılabilecek. Nihai fatura değeri 120 bin TL ve altında olan taşıt satışında taksit 60 ay, 120 bin ile 300 bin TL arasında olan taşıtlarda taksit 48 ay, 300 bin ile 750 bin TL arasında olanlarda 36 ay, 750 bın TL üstü değerde olan taşıtlarda taksit 24 ay olacak.

 

Haber Ara