Dolar

32,3849

Euro

35,0576

Altın

2.326,64

Bist

9.097,26

Konut kredisi kullanmadan, Faizsiz ev sahibi olun!

Ev sahibi olmak isteyenlerin önündeki en büyük engel yüksek faiz ödemeleri. Konut kredisi oranları düşürülse de çok yüksek maliyetlerde geri ödemesi olmaktadır. Bu sebeple dar ve düşük gelirlilerin ev sahibi olabilmeleri için öncelikle faizsiz ödeme yapabilecekleri seçenekleri değerlendirmesi gerekmektedir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-22 14:54:48

Konut kredisi kullanmadan, Faizsiz ev sahibi olun!

Aylık gelirlerinin büyük bölümünü kira giderlerine ayıranlar kendi belirledikleri taksit seçenekleriyle yeni evlerine sahip olabilir. Böylece geri dönüşü olmayan kira giderlerini kendi evlerine sahip olarak yatırıma dönüştürme avantajı kazanabilirler.

Faizsiz Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Bir ev alma sistemi düşünün ki ödediğiniz taksitler doğrudan alacağınız evin gerçek değerinden düşülsün. Finansal kuruluşlarda kapı kapı dolaşarak konut kredisi hesaplama derdi olmadan bütçenize göre belirlediğiniz koşullarda taksitler ödeyerek yeni evinizin anahtarını teslim alın. Hangi bankadan en uygun ev kredisi alabilirim arayışı olmadan, hangi ilde bir evim olsun arayışına girebilirsiniz. Faizsiz alacağınız evin gerçek değerini ödeyerek kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.

Ev Alırken Kazanın

Düşen faiz oranları sizi kandırmasın. Hiçbir finansal kuruluş ev kredisi hesaplama işleminde zarar etmek veya kârlarından düşmek niyetinde değildir. Kredi kullanarak ev alanlar kazandıklarını düşünebilir ancak, tek kazanan aslında finansal kuruluşlardır.

Ev alırken kazanmak isteyenlerin önceliği;

  • Faizsiz
  • Komisyonsuz
  • Masrafsız
  • Ara ödemesiz
  • Ekspertiz, peşinat, kefil ve dosya masrafı olmadan

Doğrudan ödenen taksitlerin alacakları evin gerçek değerinden düşülen yöntemleri tercih etmesi gerekmektedir.

Ödeme Güçlüğü Çekmeden Ev Sahibi Olun

Finansal kuruluşlardan ev kredisi kullananlara kuruluşların belirlediği taksitleri ödeme koşulu dayatılmaktadır. Faizsiz ev sahibi olunan sistemde taksit tutarlarınızı bütçenize göre belirleyerek ödeme güçlüğü çekmeden ev sahibi olabilirsiniz.

Üstelik finansal kuruluşlara ödeyeceğiniz faiz, komisyon ve diğer giderlere ait tutarlardan muaf olarak bu kazancınızla onlarca taksitinizi karşılayabilirsiniz. Hayat koşullarının giderek ağırlaştığı günümüzde kira giderlerini kendi evinize sahip olmak için değerlendirebilirsiniz. Yatırım yapmak için faizsiz ev almak hemen kazanmaya başlamayı sağlayacaktır.

Ev almak istiyorum fakat peşinatım yok diyenler de bu fırsatları değerlendirerek peşinatsız bir şekilde ev sahibi olabilirler. Bununla birlikte ara ödeme gibi bir zorunluluk da bulunmuyor.

Kaynak:

https://www.katilimevim.com.tr/konut-kredisi/

https://www.katilimevim.com.tr/ev-kredisi/

https://www.katilimevim.com.tr/finansman-hesapla/

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara