Dolar

32,5332

Euro

34,8929

Altın

2.434,25

Bist

9.645,02

'Kontrollü koltukta oturan, her işin o şekilde yürüdüğünü sanır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddialarına bir kez daha cevap verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-08 18:07:57

'Kontrollü koltukta oturan, her işin o şekilde yürüdüğünü sanır'

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Yenikapı'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" iddialarına bir kez daha cevap verdi.

Erdoğan, "Kontrollü koltukta oturan, her işin o şekilde yürüdüğünü sanır" dedi.

İşte Erdoğan'ın o ifadeleri:

Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da 23:30'da havaalanında sonra bir anda Bakırköy Belediye Başkanının evine gidiyor. Bu durumda olan biri bu ülkeye bir şey yapabilir mi? Çıkıp, utanmadan bir şey daha söylüyor; 'Bu kontrollü darbedir' diyor. Ey Kılıçdaroğlu, bu ifade var ya şehitlerimizin ruhunu muazzep edecektir, yakınlarımızın ve gazilerimizin yüreğini kanatacak laflardır bunlar. Kontrollü koltukta oturan, her işin o şekilde yürüdüğünü sanır. Kasetle geldi ya kontrollü koltuk... Çünkü bu kasetle oraya gelmiş olan bir kişi. 7 seçim kaybettin, şimdi 8'inciye hazırlanıyor ama inanın yine gitmez, gitmez. Koltuk kontrollü fakat ne olursa olsun, biz onlara rağmen yolumuza devam edeceğiz. CHP'yi terör örgütlerinin alternatifi haline gelmiş. Bugün Trabzon'da konuşuyor.

BİNALİ YILDIRIM: KILIÇDAROĞLU'NU UZUN SÜRE İNDİREMEZLER 

Kanal D, CNN Türk canlı yayınına katılan Başbakan Binali Yıldırım da "Kılıçdaroğlu'nu daha uzun süre indireceklerini zannetmiyorum. O işini sağlama almış" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN "KONTROLLÜ DARBE" İDDİASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişimi hakkında tiyatro iması yaparak, yaşananların kontrollü bir darbe olduğunu iddia etmişti. Kılıçdaroğlu elinde dosya olduğunu da söylemişti.

Haber Ara