Dolar

32,3160

Euro

35,1282

Altın

2.295,92

Bist

9.067,29

Kocaeli Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır? Kocaeli OSB işçi alımı ne zaman?

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 7 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kurulum çalışmaları devam ediyor. İş arayan vatandaşlar da Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır sorusunu araştırmaya başladı. Kocaeli, Kandıra ilçesi OSB işçi alımı ne zaman yapılacak? Yapılan açıklamalara göre Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin 2022 yılının başlarında faaliyete geçeceği vurgulandı. Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi iş başvurusu nasıl ve nereye yapılır? İşte Kocaeli OSB işçi alımı hakkında detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-31 18:27:33

Kocaeli Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır? Kocaeli OSB işçi alımı ne zaman?

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 7 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum çalışmaları devam ediyor. İş arayan vatandaşlar da Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır sorusunu araştırmaya başladı. Kocaeli, Kandıra ilçesi OSB işçi alımı ne zaman yapılacak? Yapılan açıklamalara göre Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin 2022 yılının başlarında faaliyete geçeceği vurgulandı. Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi iş başvurusu nasıl ve nereye yapılır? İşte Kocaeli OSB işçi alımı hakkında detaylar...

Kocaeli Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır?

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hazırlıkları devam eden dev bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin 7 bin kişye iş imkanı sunacağı tahmin ediliyor. İş arayan vatandaşlar da Kocaeli Kandıra OSB iş başvurusu nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. Kandıra Gıda OSB'si iş başvursu için ilgili firmalarla irtibata geçilmeli. OSB'de yer alacak firmalar ile irtibata geçrek iş başvurusu yapılabilir. Ayrıca kariyer ve iş ilanları yayınlayan sitelerden de Kandıra OSB'deki iş ilanlarına başvurabilirsiniz. 

Kocaeli OSB işçi alımı ne zaman?

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde faaliyete geçecek olan OSB için işçi alımı ne zaman yapılacak? Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin 2022 yılı başlarında faaliyete geçmesi bekleniyor. Dolayısıyla Kocaeli OSB işçi alımlarının 2022 yılında yapılacağı tahmin ediliyor. 

Gıda ürünleri üretimi yapılacak

Kandıra Kocakaymaz Mahallesi mevkiinde yapımı devam eden Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin 2022 yılının başında tamamlanması planlanıyor. Alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü organize sanayi bölgesi bittiğinde 82 firma üretim yapacak. 2 bin dönüm üzerindeki gıda organize sanayi bölgesinde kurulacak işletmelerde şekerleme, kuruyemiş, bakliyat, süt, süt ürünleri, sebze-meyve, cips ve hazır yemek üretimi ve paketlemesi yapılacak.

82 firma yer alacak

Kandıra Belediye Başkanı Turan, organize sanayi bölgesinde 82 firmanın yer alacağını belirterek, “Yıl sonuna kadar biz yolları, altyapıyı hazırlayıp inşaatları yapılabilecek duruma getirip 2022'nin başında firmalara yerlerini teslim edeceğiz, inşaatların yapılması için çalışmalar başlayacak. Tabii alan geniş, 82 firmalık bir yerimiz var o bölgede. Şu an için bununla alakalı hala talepler alıyoruz. Tam doluluk oranına ulaşamadık ama tam doluluk oranına ulaştığımız zaman 82 firma burada hizmet verecek” dedi.

7 bin kişiye iş imkanı

Yaklaşık 7 bin istihdamın sağlanacağını belirten Turan, “Burada ciddi bir istihdam sağlanacak. 5 bin ile 7 bin kişi arasında bir istihdam oluşturacağı yönünde bir tahminimiz var.” dedi.

Haber Ara