Dolar

32,5217

Euro

34,8213

Altın

2.426,69

Bist

9.698,64

Kocaeli'de stad inşaatında yangın

Kocaeli’de yapımı devam eden yeni şehir stadyumu inşaatında, sabah saatlerinde işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-21 10:59:41

Kocaeli'de stad inşaatında yangın

Yangın, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Alikahya Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni Kocaeli stadyumu şantiye sahasında sabah 08.30 saatlerinde meydana geldi. İşçilerin kaldığı konteyner bloklarında başlayan yangına uykuda yakalanan işçiler kendilerini can havliyle dışarı attılar. Dışarı çıkan işçiler alevlerin büyümesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdiler. İtfaiye gelene kadar alevlere beton mikserinin su hortumu ile müdahale eden işçiler, yangının büyümemesi için diğer konteynerlerdeki malzemeleri dışarı çıkardılar. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmaları yaptığı sırada yandan konteynerin üzerlerine düştüğü sırada son anda kaçan itfaiye memurları olaydan yara almadan kurtuldular.

Daha sonra kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangında, işçilerin kaldığı bir konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı yangının neden çıktığı belirlenemezken, itfaiye ekipleri yangının çıkış noktasının belirlenmesi için inceleme başlattılar.

Haber Ara