Dolar

32,5145

Euro

34,5700

Altın

2.490,34

Bist

9.548,09

Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ramiz Soydaş ile yollarını ayırdı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımı Kocaeli Birlikspor'da yönetim, puan kayıpları ve lig yarışındaki hedeflerinden dolayı teknik direktörü Ramiz Soydaş ile yollarını ayırdı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-14 18:46:34

Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ramiz Soydaş ile yollarını ayırdı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımı Kocaeli Birlikspor'da yönetim, puan kayıpları ve lig yarışındaki hedeflerinden dolayı teknik direktörü Ramiz Soydaş ile yollarını ayırdı.

Kocaeli Birlikspor tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kocaeli Birlikspor Kulübü olarak Spor Toto 2. Lig'de 2016-2017 sezonunun hemen öncesinde yola çıktık. Kulübü devraldıktan sonraki kısa süreçte hazırlıklarımızı hızlı fakat emin adımlarla attık. Gerek sporcularımızın seçiminde, gerek teknik kadromuzu oluşturmada ve gerekse personel seçimimizde, belirlediğimiz hedeflere ulaşırken bizlerle birlikte yol alabilecek isimler olmasına özen gösterdik. Birbirine uyum sağlayabilecek, bilgi birikimi ve deneyimiyle başarıyı yükseltebilecek her biri birbirinden değerli isimlerle bir çatı altında toplandık. Yola çıktığımız andan itibaren dile getirdiğimiz en önemli hedefimiz; sezon sonunda ligin en üst basamağını görmek ve adımızı 1. lige yazdırmak oldu. Bu amaç çerçevesinde dinamik bir kadroyla çalışmalarımıza başladık. Mağlubiyetle açtığımız lig yarışında kazandığımız müsabakalarla tüm Körfez ve Kocaeli halkıyla birlikte sevindik. Beklenmedik mağlubiyetler de yaşadık, hep birlikte üzüldük. Ancak her durumda iyi futbol oynadığımızı ortaya koyduk. Kuşkusuz ki oyun anlayışımızın takıma yerleşmesinde ve gelişmesinde başta teknik direktörümüz Ramiz Soydaş olmak üzere teknik heyetimizin payı büyüktür. Kaliteli oyunculardan kurulu, iddialı bir takımız. Ligin 6. haftası itibariyle geldiğimiz noktaya baktığımızda hedefimizin gerisinde kaldığımızı görüyoruz. Bu nedenle; lig yarışındaki hedefimizden uzaklaşmamak ve 'Biz de varız' demeye devam etmek için yönetim kurulumuz, yöneticilerimiz ve teknik ekibimizle birlikte özeleştirimizi yaptık ve kan değişiminin zaruri olduğu sonucuna vardık. Üzülerek belirtiriz ki; aramıza katıldığı günden bu yana hem oyunculara, hem de bizlere ağabeylik yapan, pozitif yaklaşımlarıyla örnek olan, beyefendi duruşuyla kamuoyunun da takdirini ve sevgisini kazanan hocamız Ramiz Soydaş ile görüşmelerimiz neticesinde karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Kulübümüze ve takımımıza büyük emeği olan değerli teknik direktörümüz Ramiz Soydaş'a katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyoruz" dedi.

Haber Ara