Dolar

32,5875

Euro

34,8134

Altın

2.506,97

Bist

9.693,46

Koç Holding 'Suna Kıraç'a böyle veda etti!

Koç Holding'den yapılan açıklamada 'Acı Kaybımız Sayın Suna Kıraç’a Veda' başlığı kullanıldı

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-16 20:57:39

Koç Holding 'Suna Kıraç'a böyle veda etti!

İşte Holding'den yapılan basın açıklaması:

Acı Kaybımız Sayın Suna Kıraç'a Veda

Cumhuriyetimizin değerleriyle yetişmiş, gerek iş gerekse toplumsal hayatta başardıklarıyla Ülkemizin sanayi, eğitim, kültür ve sanat alanlarında gelişmesine önemli katkılar sunan, Topluluğumuzun kuruluş̧ yıllarından 2010'a kadar çeşitli liderlik görevleri üstlenen, Koç Üniversitesi, Koç̧ Okulu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kuruluşuna öncülük eden Sayın Suna Kıraç'ı 15 Eylül 2020 tarihinde kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Bu sabah (16 Eylül 2020) 10.30'da Koç Holding'de Sayın Suna Kıraç'a veda töreni düzenlendi. Koç ve Kıraç Aileleri ile Koç Holding çalışanlarının katıldığı törende Suna ve İnan Kıraç'ın kızları, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İpek Kıraç ve Koç Holding CEO'su Sayın Levent Çakıroğlu konuşma yaptılar.

Koç Holding'de düzenlenen Veda Töreni'nin ardından cenaze merasimi ise saat 12:00'de Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde gerçekleştirildi.Merasimin ardından Suna Kıraç'ın cenazesi Aile üyelerinin katılımı ile Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanı'na defnedildi.

Cenaze merasiminde ve törende pandemi kurallarına riayet edilirken, katılımcı kapasitesi sınırlı tutuldu.

Basın ve değerli kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Koç Holding

 

Haber Ara