Dolar

32,5670

Euro

34,7418

Altın

2.493,70

Bist

9.524,59

Kızını ve babasını 3 yıl arayla aynı yerde kaybetti

Kızını ve babasını 3 yıl arayla aynı yerde kaybetti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-06 13:02:21

Kızını ve babasını 3 yıl arayla aynı yerde kaybetti
Köyceğiz ilçesinde 3 yıl önce meydana gelen kazada kızını kaybeden Sedat Güner'in, babası da aynı yerde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Beyobası Mahallesi Sancıbeli mevkisinde 3 yıl önce yaşanan kazada, Sedat Güner'in 11 yaşındaki kızı Nazar hayatını kaybetti. Güner'in babası Mehmet Güner de (86) aynı yerde, 4 Kasım Çarşamba günü bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı yolda 3 yıl arayla hem kızını hem de babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Dört çocuğu daha olduğunu belirten Güner, "3 kızım, bir de küçük oğlum var. Onların canı için endişeleniyorum. Başka insanların ölmemesi için yetkililerden yardım bekliyoruz. Bize üst geçit yapsınlar" dedi.

Güner, aynı yolda sık sık kaza yaşandığını, başka canların yanmaması için bir an önce önlem alınması gerektiğini vurguladı.

- "Kayınpederim kucağımda can verdi"

Aynı yerdeki kazada önce kızını, sonra kayınpederini kaybeden Durdu Güner de "Kayınpederim kucağımda can verdi. Hala şoktayım. Bizim canlarımız gidiyor. Bir aileden 3 yıl arayla 2 can gitti. Yetkililer bize yardımcı olsun. Başka annelerin yüreği yanmasın. Başka evlatların canı yanmasın" diye konuştu.

Öte yandan, kazaların yaşandığı yerde bazı mahalle sakinleri, durumu protesto etmek amacıyla dün Muğla-Fethiye karayolunu bir süre ulaşıma kapatmıştı.

Haber Ara