Dolar

32,3464

Euro

35,1083

Altın

2.302,87

Bist

9.079,97

Kızılay'a Tavuk Dünyası desteği

Tavuk Dünyası, Türkiye’de yeni korona virüse karşı verilen mücadelede sergilenen toplumsal dayanışmaya, Kızılay’a temin ettiği tavuk eti ürünleri ile destek oluyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-12 18:07:35

Kızılay'a Tavuk Dünyası desteği

Kızılay'a gerçekleştirdikleri ürün temini konusunda bir açıklama yapan Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu şunları söyledi: “Salgının ilk günlerinde öncelikle hastalığın yayılımını azaltmak, toplum ve çalışan sağlığını korumak üzere önleyici önlemler üzerine yoğunlaştık. Bu çalışmaları hayata geçirirken; diğer taraftan da bu zorlu süreçte toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı desteklemek adına ‘ihtiyaç sahipleri için ne yapabiliriz' diye düşünerek, alternatif projeler üretmeyi ve bunları değerlendirmeyi sürdürdük.”

Volkan Mumcu yaşanan toplumsal dayanışmaya, herkesçe sevilen tavuk ürünleriyle destek olmak istediklerini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Salgınla mücadele edilirken, Ramazan ayının da başlamasıyla birlikte çok sevilen ürünlerimizle ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarında yer alma fikri hepimizce hemen benimsendi. Bu önemli operasyonun koordinasyon ve yönetimi için ise, ülkemizin bu alandaki en deneyimli kurumlarının başında gelen Kızılay ile iletişime geçtik. Toplum sağlığını korumaya ve yardımlaşmanın önemine inanan bir marka olarak, Kızılay'a temin ettiğimiz ürünlerimizle, gerek salgın döneminde gerekse de yaşanan Ramazan ayında, ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa destek verebilmektendolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kızılay yöneticileri ve operasyon ekiplerine ise, hem ihtiyaç sahiplerine ulaşılması tarafında sağladıkları samimi destekleri, hem de salgınla mücadelede gösterdikleri yoğun çaba için tekrar teşekkür ediyoruz.”

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık Tavuk Dünyası tarafından kendilerine temin edilen ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında yapılan çalışmaları şöyle aktardı: “Ülke genelinde hizmet veren aşevlerimizde ihtiyacı olan vatandaşlarımız için kazanlarımız kaynamaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımız ve firmalarımızın verdiği destekle de daha fazlasına yönelik çalışmalarımız oluyor. Tavuk Dünyası'nın bağışladığı tavuk eti ürünleri de, diyetisyenlerimiz eşliğinde oluşturulan günlük planlar çerçevesinde uzman aşçılarımız tarafından 19 aşevimizde sıcak yemek haline getiriliyor. Hazırlanan bu yemekler ise gönüllülerimiz tarafından belirlenen toplam 125 bin ihtiyaç sahibinin evlerine ulaştırılıyor. Bu anlamda dayanışmanın daha çok yaşandığı Ramazan ayında verdiği destekten dolayı da Tavuk Dünyası'na teşekkürlerimi iletiyorum. Gönlü bol hayırseverlerimize de bağış çağrımızı yineliyorum.”

 

 

Haber Ara